Dan Bittman a vorbit despre presupusa relație cu Monica Odagiu

Share

Despre Dan Bittman și Monica Odagiu s-a vorbit mult timp și, cu siguranță, se va vorbi și de aici înainte. Gurile rele au spus că artistul ar fi părăsit-o pe Liliana pentru Monica, dar aceste afirmații nu au fost discutate public de cei doi. După o lungă perioadă în care fiecare dintre ei a evitat să răspundă la această întrebare, Dan Bittman a decis să elucideze misterul.

„O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă sau să uiți, în general, că trebuie să mai și uiți. Nu e vorba doar de tinerețe. Dacă e inteligentă. Însă tinerețea e irezistibilă. E terminatoare.

Aici trebuie să fac o mare rectificare. Presa, aici, nu a avut dreptate. Eu nu am plecat de acasă niciodată și nici nu aș face așa ceva, pentru nimeni. Nu e vorba de o actriță. Chiar mi-a părut rău, că o carieră de actriță nu trebuie să fie pătată de un bărbat de 58 de ani. A fost doar o poveste inventată.

La ultimul nostru concert din martie, fiind prieten foarte bun cu ea, am invitat-o la masa de după și am mers pe stradă, ca doi prieteni. Nu am plecat niciodată pentru domnișoara actriță”, a spus artistul în cadrul unei emisiuni televizate.

Mai mult decât atât, se pare că solistul trupei Holograf s-a despărțit de Liliana Ștefan, femeia care i-a fost alături aproape 30 de ani. Conform spuselor sale, aceștia nu mai au de patru ani o relație, iar ruptura definitivă a avut loc acum un an, când au decis să nu mai locuiască împreună.

„Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani, cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că, fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a mărturisit cântărețul…

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news