Home Stiri Dan Bittman dă de pământ cu mai-marii României: „Din miliardele promise de Cîțu și peședinte nu s-a făcut niciun spital”

Dan Bittman dă de pământ cu mai-marii României: „Din miliardele promise de Cîțu și peședinte nu s-a făcut niciun spital”

autor Buinoschi Andreea
171 vizualizari

Dan Bittman a fost invitat în emisiunea XNS, unde a vorbit din nou despre coronavirus. Acesta este în continuare extrem de revoltat, spunând că nimeni nu s-a implicat în combaterea acestei probleme, iar ceea ce se întâmplă pe stradă și în spitale contrazice ceea ce se spune la televizor.

„În România e foarte ușor să discreditezi pe oricine. Nu sunt împotriva măștii și a niciunei măsuri coerente. Virusul nu te omoară așa… nu e letal. Cred că trebuie sa lămurim lucrurile. Uniunea Europeană e un eșec după părerea mea. Când a fost acum sa închidem, am închis fiecare pentru țara noastră. Sunt un om care a respectat legea. O respect în continuare. Trebuia sa ne zică din prima. Asta e viața voastră. Zece ani așa o ducem. Noi acum sunt in război. Nu avem o listă. Am înnebunit, am început să facem măști abia după o lună de zile.

La bani e cea mai mare problemă. Din miliardele promise de Cîțu și peședinte nu s-a făcut niciun spital. Ce ne-a oprit o vară întreagă să facem ceva? Mai e o chestie. Toată treaba e fluidă. Lucrurile se schimbă de la oră la oră. Suntem praf, asta știm. Mă uit la oamenii care au ochelarii aburiți. Acolo e clar, când se aburesc ochelarii. Pe acolo iese covidul. Covidul nu stă la un metru jumate, covidul e în aer.

E miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor […] Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor […] Varianta mea de a gândi este una singură. Îmi iau informațiile din statistică, sunt inginer, sunt lucruri care se bat cap în cap. Realitatea de pe stradă contrazice statistica”, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii lui Capatos…

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies