Home Stiri Dan Bittman, declarații despre nunta cu Mihaela Rădulescu

Dan Bittman, declarații despre nunta cu Mihaela Rădulescu

autor Buinoschi Andreea
110 vizualizari

În urmă cu mai mulți ani, Mihaela Rădulescu și Dan Bittman au trăit o poveste de dragoste pasională. Cu toate că dragostea dintre ei a fost extrem de mare și de puternică, cei doi nu au ajuns în fața altarului, iar artistul a explicat și de ce marele eveniment nu a avut loc.

„Nu am cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu, deși am vorbit de foarte multe ori despre cum ar fi fost. Era un loc în care mergeam noi cu plăcere și îmi spunea că o să-mi facă micul dejun și nu știu ce, dar nu știu de ce nu am putut să o cer în căsătorie niciodată pe Mihaela Rădulescu.

Mi se părea că este foarte frumoasă, dar și foarte alunecoasă. Îmi era frică să fiu cu așa o frumusețe pentru că s-ar fi putut să nu fie numai a mea. M-am gândit că de ce să pice năpasta pe mine? Mai bine să rămânem prieteni. Și am rămas. M-a sunat de fiecare dată când s-a căsătorit cu toți soții ei.

Singura dată când nu m-a sunat a fost cu Dani Oțil, sper să regrete și acum. Glumesc. Acum, când s-a Baumgartner eram undeva la Suceava și nu mi-a venit să cred. Noi am rămas într-o relație foarte, foarte bună și îmi pare bine că am reușit asta.

Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a spus solistul trupei Holograf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies