HomeStiri Dan Bittman, declarații despre nunta cu Mihaela Rădulescu

Dan Bittman, declarații despre nunta cu Mihaela Rădulescu

autor Mirela
853 views 2 minute timp de citit

În urmă cu mai mulți ani, Mihaela Rădulescu și Dan Bittman au trăit o poveste de dragoste pasională. Cu toate că dragostea dintre ei a fost extrem de mare și de puternică, cei doi nu au ajuns în fața altarului, iar artistul a explicat și de ce marele eveniment nu a avut loc.

„Nu am cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu, deși am vorbit de foarte multe ori despre cum ar fi fost. Era un loc în care mergeam noi cu plăcere și îmi spunea că o să-mi facă micul dejun și nu știu ce, dar nu știu de ce nu am putut să o cer în căsătorie niciodată pe Mihaela Rădulescu.

Mi se părea că este foarte frumoasă, dar și foarte alunecoasă. Îmi era frică să fiu cu așa o frumusețe pentru că s-ar fi putut să nu fie numai a mea. M-am gândit că de ce să pice năpasta pe mine? Mai bine să rămânem prieteni. Și am rămas. M-a sunat de fiecare dată când s-a căsătorit cu toți soții ei.

Singura dată când nu m-a sunat a fost cu Dani Oțil, sper să regrete și acum. Glumesc. Acum, când s-a Baumgartner eram undeva la Suceava și nu mi-a venit să cred. Noi am rămas într-o relație foarte, foarte bună și îmi pare bine că am reușit asta.

Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început”, a spus solistul trupei Holograf, în cadrul emisiunii 40 de întrebări.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..