HomeStiri Mondene Dan Bittman, declaraţii uluitoare despre pandemie: „Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul”

Dan Bittman, declaraţii uluitoare despre pandemie: „Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 919 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Dan-Bittman-declaratii-uluitoare-despre-pandemie-„Intreaba-l-pe-Bill-Gates-cine-a-facut-virusul-3.jpg

Dan Bittman continuă să îşi exprime părerea despre pandemia de coronavirus. Acesta este convins că miliardarul Bill Gates este cel care a creat virusul, pentru a-şi mări şi mai mult veniturile. Mai mult decât atât, artistul nu vrea să se vaccineze în acest moment.

Dan Bittman, declaraţii uluitoare despre pandemie „Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul” in Stiri Mondene

„Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul. Uitați-vă la el, dintr-odată are interese în China și în laboratoarele ei. Cine poate să creadă că liliacul s-a împerecheat cu nu știu ce șobolan?

Dan Bittman, declaraţii uluitoare despre pandemie „Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul” in Stiri Mondene

Deocamdată, aștept să văd să văd. Nu ştiu. Eu n-am spus niciodată «Fraților, nu va vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus». Eu mă iau de o situaţie imbecilă creată de un an. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a declarat solistul trupei Holograf în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Dan Bittman, declaraţii uluitoare despre pandemie „Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul” in Stiri Mondene

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la Gândul, Dan Bittman a spus că nu consideră că măsurile impuse de autorități au fost eficiente, încercând să vină cu un argument logic pentru fiecare dintre opiniile sale. „Dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu lași oamenii să vină la teatru cu măști sau la concerte, să stea unul lângă altul, că nu-i nicio problemă? Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Dacă noi ne luăm după statistici, trebuia să fie aoleu și văleleu, nu aveau unde să îi mai bage. Cum se face, că, aoleu, nu mai avem locuri în ATI?

Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a mai spus cântărețul…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed