HomeStiri Mondene Dan Bittman i-a făcut avansuri Andreei Marin

Dan Bittman i-a făcut avansuri Andreei Marin

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/dan-bittman-facut-avansuri-andreei-marin.jpg

Dan Bittman a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe apropiații lui, când a anunțat că i-a făcut curte Andreei Marin. Zâna i-a răspuns într-un mod elegant artistului.

Dan Bittman i-a făcut curte Andreei Marin în trecut, iar secretul a fost făcut public recent chiar de către artist, deși acest lucru s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Acesta a recunoscut că Zâna i-a refuzat orice avans, dar spune că nu a făcut o tragedie din acest lucru și că în viață important este să știi să pierzi.

„M-a refuzat şi întotdeauna trebuie să ştii să pierzi. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege”, a declarat artistul.

Andreea Marin i-a răspuns imediat artistului. Aceasta susține că are o relație de prietenie cu el și, deși i-a refuzat avansurile în trecut, îl consideră o persoană foarte plăcută.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce mă priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, a declarat Andreea Marin…

Dan Bittman nu a fost căsătorit niciodată. Cu toate acestea, el are o relație de peste 20 de ani cu mama celor trei copii ai săi, Liliana Ștefan. Deși artistul a mai fost surprins de-a lungul timpului în compania unor altor femei, întâmplându-se chiar ca partenera sa de viață să îi ceară să părăsească căminul conjugal, cei doi nu au ajuns încă la separare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed