Home Stiri Dan Bittman, noi declarații despre pandemie: „Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios”

Dan Bittman, noi declarații despre pandemie: „Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios”

autor Mirela
831 views 2 minute timp de citit

Dan Bittman a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate și a făcut câteva declarații, așa cum ne-a obișnuit, despre pandemia de coronavirus. Artistul continuă să susțină că totul este făcut în interesul oamenilor care dețin puterea.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățăm? Lașitate. Am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de călcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă.

Nu știu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puțin pusă la cale. Un fost ministru de Finanțe a spus că va exista primul trilionar. Zuckerberg este primul trilionar de pe pământ. Acum 6 luni spunea cineva: „Uită-te pe bursă”. A avut dreptate. În timp ce ei își făceau trilioanele, voiam să mă lase și pe mine să cânt. Nu vreau trilioane.

Și mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios. Mi-ar părea rău să fie așa și nu vreau să am dreptate. Înțeleg business-ul care a fost. Dar, până acum, de când trăiesc, nu am mai văzut o chestie ca asta.

Eu am trei copii. Nu sunt un iresponsabil. Când am văzut la început ce se întâmplă și nu știam noi ce se întâmplă, am respectat toate regulile posibile. Am stat ca fraierul până mi-am dat seama că cineva încearcă să mă ia de prost.

Sunt pentru măști și distanțare dacă este nevoie, dar explică-mi civilizat. Am întrebat de ce nu decalați ora de începere la câteva întreprinderi majore? Dublați numărul de autobuze, asta era afacere”, a spus Dan Bittman în cadrul emisiunii Aleph News.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies