Home Stiri Dan Bittman nu mai are niciun ban

Dan Bittman nu mai are niciun ban

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 696 views 2 minute timp de citit

Dan Bittman trece printr-o perioadă extrem de dificilă pe plan financiar. Din cauza pandemiei, trupa sa nu a mai putut să susțină niciun concert și, mai mult decât atât, acesta a decis să îi lase întreaga avere fostei lui soții, după ce au hotărât să divorțeze.

Din cauza lipsei banilor, artistul a acumulat datorii extrem de mari. „Dan a rămas fără bani după ce a investit în acest proiect vreo 800.000 de euro. Acum așteaptă să se redeschidă, pentru a începe, în sfârșit, să încerce să își recupereze o parte din investiții”, au spus persoane apropiate acestuia, conform spynews.ro.

Cu toate acestea, datorită relaxării măsurilor, Dan Bittman și trupa Holograf se vor gândi la o modalitate prin care își pot relua activitatea, pentru a reuși să acopere lipsurile din conturile lor.

În urmă cu doar câteva săptămâni, solistul a fost invitat în cadrul unei emisiuni online și a vorbit despre cum pandemia nu doar că l-a lăsat fără concerte, dar a și îngrădit libertatea popoarelor.

„Eu îmi spun oful, pentru că nu mai suport, sunt șomer de un an. Nu fac nimic, în martie 2020 a fost ultima cântare Holograf. Restul au fost fițe, așa. Ce fac, mă recalific? Aleg altă meserie? Până la urmă, despre ce vorbim? Acum, trăim o perioadă în care, dacă cineva vrea să intre peste tine să te ia pe sus, o poate face. Legal. Asta înseamnă starea de urgență sau alertă. Ți-au tăiat drepturi și libertăți. Să o întrebăm pe doamna Șoșoacă, că e avocat. Orice avocat îți poate explica la câte drepturi ai renunțat când ai spus «Da» guvernelor.

Faptul că ei nu au abuzat până acum e altceva. Statul în casă, purtatul măștii etc. sunt niște chestii care îți îngrădesc… Nu mă înțelegeți greșit. Ei pot să facă asta. Pot spune că ai Covid și nu vrei să te tratezi. Au voie să intre peste tine în casă, dacă dai petrecere, și să o închidă. Asta e povestea pe care o trăim”, a declarat artistul în cadrul podcast-ului lui Gojira…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies