HomeStiri Mondene Dan Bittman, primele declarații despre vaccin: „Sunt împotriva vaccinurilor”

Dan Bittman, primele declarații despre vaccin: „Sunt împotriva vaccinurilor”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 963 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/02/Dan-Bittman-primele-declaratii-despre-vaccin-„Sunt-impotriva-vaccinurilor-3.jpg

Dan Bittman face, de câteva luni, din ce în ce mai multe declarații controversate în legătură cu virusul ucigaș. De curând, acesta a declarat că nu este împotriva vaccinului, dar încă nu s-a programat, deoarece nu știe sigur ce efecte adverse are.

Dan Bittman, primele declarații despre vaccin „Sunt împotriva vaccinurilor” in Stiri Mondene

„Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro-vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti-COVID, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată: «Fraților, nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus!». Eu mă iau de o sitauție imbecilă creată de un an. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”, a spus acesta, în cadrul emisiunii XNS, de la Antena Stars.

Dan Bittman, primele declarații despre vaccin „Sunt împotriva vaccinurilor” in Stiri Mondene

În cadrul aceleiași emisiuni, Dan Bittman a mai făcut o declarație controversată. Artistul este de părere că virusul nu a apărut din cauza liliecilor din China, ci din cauza lui Bill Gates, el fiind cel care a dat ordinele creării coronavirusului.

Dan Bittman, primele declarații despre vaccin „Sunt împotriva vaccinurilor” in Stiri Mondene

„Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul. Uitați-vă la el, dintr-odată are interese în China și în laboratoare ei. Cine poate să creadă că liliacul s-a împrecheat cu nu știu ce șobolan? (…). Eu am spus de la începutul acestei pandemii, din punctul meu de vedere nu e o pandemie, acest virus nu e letal. Apropo, unde sunt izoletele? Au fost medici care m-au felicitat cum am pus problema. Ei nu pot să vorbească, pentru că sunt obligați să promoveze virusul. Ați uitat că-n martie ne spălam și dinții cu dezinfectanți?! E o problemă de bani, de trilioane de dolari. Când sunt alegeri, scad din pix cazurile. Puteți să mă băgați de mâine la pușcărie, e crimă cu premeditare ce s-a făcut. Jumătate din oamenii care au murit, au murit cu zile din cauza testelor fals negative sau pozitive. Sunt vieți pierdute pentru care nu răspunde nimeni!”, a mai adăugat solistul trupei Holograf…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed