Home Stiri Dan Bittman, primele declaraţii după ce s-a spus că este în pragul falimentului

Dan Bittman, primele declaraţii după ce s-a spus că este în pragul falimentului

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 555 views 2 minute timp de citit

Dan Bittman a reacţionat, după ce, zilele trecute, în presă a apărut informaţia conform căreia acesta ar avea probleme financiare. Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, trupa lui nu a mai putut susţine niciun concert şi, din această cauză, s-a zvonit că nu ar duce-o foarte bine din punct de vedere financiar.

„Starea mea financiară este foarte bună. (…) Starea mea financiară este constantă”, a spus solistul trupei Holograf în cadrul unei emisiuni televizate.

În urmă cu mai multe săptămâni, după ce, o bună perioadă, şi-a exprimat indignarea cu privire la restricţiile luate împotriva răspândirii virusului, artistul a făcut noi declaraţii. La vremea respectivă, Bittman susţinea că niciodată nu a fost împotriva purtării măştii şi nici că a negat existenţa virusului, doar că ceea ce l-a deranjat a fost reprezentat de duritatea restricţiilor.

„Declarațiile pe care le-am făcut nu știu dacă au șocat sau, cel puțin, nu aveau menirea de a șoca. Nu am susținut niciodată că nu trebuie purtată mască sau că nu trebuie să ne protejăm. De asemenea, nu am susținut niciodată că nu există acest virus. E o viroză mai serioasă care afectează anumite categorii de vârstă cu anumite boli, cu comorbidități.

Mie mi s-a părut că cineva își bate joc de mine în toate lunile acestea. În nicio țară din Uniunea Europeană nu s-au închis școlile, noi le închidem. De ce? Nu știu! Eu sunt un simplu cetățean, eu nu răspund pentru ce s-a întâmplat. O să răspundă politicienii. Cred în Covid, cred în niște măsuri coerente…

Cred însă în tratamentul Covid-ului cel mai mult. Mai mult decât în vaccin, vaccinul este ca un vaccin antigripal, efectul lui poate să dureze șase luni, mai puțin sau mai mult. Dar, după aceea, dacă, cumva, ne infectăm din nou… pentru că e clar, Covid-ul va exista în viețile noastre”, a mărturisit artistul, pentru cei de la impact.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies