Home Stiri Dan Bittman, reacție acidă în urma a doi ani de pandemie: „Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri”

Dan Bittman, reacție acidă în urma a doi ani de pandemie: „Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 253 views 2 minute timp de citit

Dan Bittman a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate și a spus la ce concluzii a ajuns acum, după aproximativ doi ani de pandemie. Acesta a fost nevoit să stopeze concertele, la fel ca toți ceilalți artiști, lucru ce l-a afectat din punct de vedere financiar.

„Am învățat, în doi ani, că nu prea contez în țara asta, în sensul că drepturi – drepturi, în sensul că mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și, atunci, mă adaptez, n-am încotro, am învățat. Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că n-avem încotro.

Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa, la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă! Din păcate, da, e o strecurare din aceasta, o strecurătoare. Nu e foarte veselă situația…

Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România, trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am «greșit», mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa, în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri, fiecare în felul lui.

Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia, că, până la urmă, nu sunt eu cel care diriguiesc lucrurile aici, în România, sunt cei care ne conduc și ei fac ce fac, e problema lor. Ei sper să răspundă, deși nu răspunde nimeni de nimic în România“, a spus artistul în cadrul unei emisiuni difuzate la televizor, relatează playtech.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies