HomeStiri Dan Bittman reacționează, după scandalul de la TVR

Dan Bittman reacționează, după scandalul de la TVR

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 997 views 2 minute timp de citit

Zilele acestea, postul TVR este implicat într-un scandal foarte mare. Printre gazdele show-ului de Revelion s-a numărat și Dan Bittman, care, în cele din urmă, a decis să reacționeze.

Artistul a fost invitat în emisiunea Punctul Culminant, pentru a discuta despre petrecerea organizată de TVR cu ocazia intrării în anul 2021. Emisiunea s-a numit Revelion la mine acas’, iar gazdele ei au fost Mugur Mihăescu, Dan Bittman, George Tănase și Radu Pietreanu.

12

Din cauza faptului că au abordat subiectul pandemiei și au ironizat măsurile luate împotriva răspândirii coronavirusului, cei patru prezentatori nu au fost văzuți cu ochi buni, iar foarte multă lume s-a arătat extrem de deranjată de ceea ce au ales să facă. După o săptămână în care au fost victimele acuzelor, Dan Bittman s-a alăturat celor care și-au exprimat opinia despre cuvintele nepotrivite care li se aduc.

13

„Am fost invitat la acest revelion de la TVR. Nu cred că e cazul să se constituie comisie pentru acest revelion. Televiziunea Română suferă de multă vreme. În 2010, Televiziunea Română avea o datorie de 180 de milioane de euro, care a fost ștearsă. (…) Mi-ar fi părut bine ca, în locul unei anchete, să discutăm situația gravă în care se află foarte mulți artiști. TVR are un merituos loc cinci între revelioane, la nivelul bugetului pe care l-a avut. Dacă se dorește schimbarea conducerii TVR, nu e nevoie de o comisie. (…) Hai să nu mai credem că la «Revelion» e mărul discordiei. Se dorește schimbarea conducerii.

14

Este foarte grav ce se întâmplă, din punctul meu de vedere. Dacă domnul Bulai, proaspăt uns ca şef al Comisiei de Cultură, în loc să mă fi sunat în prima zi a anului să mă fi întrebat cum m-am descurcat în anul 2020 şi dacă artiștii liber profesioniști au din ce trăi, domnia sa înfierează cu mânie proletară programul de Revelion, înseamnă că avem o problemă. Nu se poate aşa ceva şi mă voi opune până când nu voi mai avea suflare unor asemenea indivizi şi unor asemenea atitudini. Noi nu trăim în comunism”, a declarat Dan Bittman pentru cei de la România TV…

Sursa

Loading RSS Feed