Home Stiri Dan Bittman, revoltat din cauza restricțiilor: „Să nu mai cumpărăm vaccinuri”

Dan Bittman, revoltat din cauza restricțiilor: „Să nu mai cumpărăm vaccinuri”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 632 views 2 minute timp de citit

Dan Bittman a avut o nouă reacție acidă la adresa autorităților, cu privire la restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Acesta s-a arătat foarte deranjat de modul în care autoritățile au reacționat, spunând că nu s-au mai implicat la fel de mult ca acum un an și dau dovadă de lipsă de seriozitate.

„Mi se pare, în continuare, că ceea ce se întâmplă acum în București vizează inepția și lipsa de rațiune. După cum am auzit, pentru că astăzi nu am fost în București, la toate magazinele deja sunt rafturile goale. Iarăși urmăm un scenariu de acum un an, în care Guvernul s-a preocupat de noi și ne-a dat tot felul de soluții, dar se pare că am ajuns în același punct după un an. Ceea ce se întâmplă este de domeniul fantasticului, adică eu nu cred că mai suntem conduși în momentul de față de niște oameni raționali.

Eu am respectat legea, dar ceea ce vreau să spun, că după un an, după ce am respectat fiecare prevedere a acelui grup de comunicare, am respectat tot ce mi-a impus regimul trecut și regimul actual, eu am ajuns în același timp. Mă întreb, nu cumva aveți senzația că ceva nu e în regulă?

Adică, dacă specialiștii după un an nu reușesc decât să ne închidă în case sau să creeze panică, nu ar trebui să încercăm, măcar așa, o săptămână sau două, metoda suedeză sau metoda neozeelandeză sau australiană sau cea a statelor arabe sau cea a africanilor, și anume, de a ne lăsa puțin să ne vedem de treaba noastră și să nu mai cumpărăm vaccinuri aiurea și medicamente de la unii care ne vând de vreo 20 de ori prețul?”, a mărturisit solistul trupei Holograf în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies