Dan Bittman s-a mutat cu tinerica Monica Odagiu. Reacția fostei sale partenere de viață, cu care a împărțit 29 de ani

Dan Bittman, în vârstă de 57 de ani, s-a mutat împreună cu iubita sa, Monica Odagiu, ce are 24 de ani, într-un apartament de lux situat în apropierea Parcului Herăstrău.

Artistul a părăsit-o pe Liliana Ștefan, cea care i-a dăruit trei copii și cu care a fost timp de 29 de ani, cu toate că nu și-au oficializat relația la Starea Civilă.

Dan Bittman s-a mutat cu tinerica Monica Odagiu. Reactia fostei sale partenere de viata, cu care a impartit 29 de ani 2 in Stiri Mondene

Se pare că Monica Odagiu s-a mutat deja în noul apartament, Dan Bittman aducându-și doar o parte din lucruri,

deoarece este prins într-un turneu cu Holograf, urmând ca printre picături să își aducă și restul, conform unor surse din anturajul artistului.

Dan Bittman s-a mutat cu tinerica Monica Odagiu. Reactia fostei sale partenere de viata, cu care a impartit 29 de ani 3 in Stiri Mondene

Dan Bittman și Monica Odagiu s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, iar de trei ani formează un cuplu.

Cei doi îndrăgostiți au colaborat acum patru ani pentru piesa Stau cu picioarele în apă rece.

Solistul de la Holograf și-a înșelat partenera de viață nu doar cu Monica Odagiu, fiind cunoscut pentru escapadele sale de-a lungul anilor.

Liliana Ștefan i-a trecut cu vederea aventurile și spera că și de această dată este vorba doar despre o toană, dar se pare că între cei doi lucrurile sunt din ce în ce mai serioase.

Reacția Lilianei Ștefan este una discretă, preferă să nu comenteze cele petrecute, dar suferă extrem de mult și vorbește doar cu apropiații despre durerea sa.

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbizul, iar vorbele umblă.

Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri.

Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă cu siguranță Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie.

Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid.

Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului…

Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat pentru Impact surse din anturajul acesteia.

Sursa: libertatea.ro, playtech.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news