Home Stiri Dan Bittman trage noi concluzii cu privire la pandemie: „Pandemia era știută de acum 10 ani”

Dan Bittman trage noi concluzii cu privire la pandemie: „Pandemia era știută de acum 10 ani”

autor Mirela
577 views 2 minute timp de citit

De curând, Dan Bittman a continuat seria dezvăluirilor făcute cu privire la pandemia de coronavirus. Acesta continuă să afirme faptul că ea nu a existat și că totul a fost inventat, iar cifrele date de autorități nu sunt cele reale.

„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care, ne spune ministrul acela fugar, că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez, pentru că iată că vaccinul nu face nimic!

Totul are legătură cu totul. Pandemia era știută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci. Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză- n.red.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a spus artistul în cadrul Marius Tucă Show.

„Eu asta văd până la urmă: reguli duble pentru toată lumea. Este penibil să îmi amintesc cum stăteau ăia cu trabucurile în biroul primului ministru. Ne-au păcălit în toate felurile. Ce am învățat? Ce să învățăm? Lașitate. Am învățat numai lucruri rele. Pentru mine a fost un an pierdut 2020. Nici nu vreau să aud de el. Mă uitam la oameni și vedeam cât erau de ușor de călcat în picioare. Este vorba de bani. Oamenii vor să ducă ceva acasă pe masă.

Nu știu, a fost bine gândită (pandemia – n.r.). Cred că a fost puțin pusă la cale. Și mai este o teamă. Să nu fi fost doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios. Mi-ar părea rău să fie așa și nu vreau să am dreptate. Înțeleg business-ul care a fost. Dar, până acum, de când trăiesc, nu am mai văzut o chestie ca asta”, a mai spus Dan Bittman, în cadrul unei emisiuni televizate, în urmă cu aproximativ o lună.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies