Home Stiri Dan Bittman a vorbit despre tentativa sa de a se sinucide! „Recunosc, şi eu am trecut prin toate stările posibile!”

Dan Bittman a vorbit despre tentativa sa de a se sinucide! „Recunosc, şi eu am trecut prin toate stările posibile!”

autor Elena Yvette
203 vizualizari

Dan Bittman a vorbit, pentru prima dată, despre tentativa sa de a se sinucide, dar și despre dezamăgirile din viața personală.

„Gând am avut, dar n-am ajuns la aşa ceva. Te gândeşti ce să faci ca să o impresionezi, dar cred că mai mult m-am dus în zona teatrală. «Aoleu şi văleleu!», hai să vadă cât sufăr. Baieţii vor să impresioneze. Unora le şi iese, ceea ce cred că e cea mai mare prostie. Ar trebui scris un manual, manualul sinucigaşului, în sensul că cine are porniri din acestea să le citească înainte. Recunosc, şi eu am trecut prin toate stările posibile. Eşti tânăr, nu ştii cum să faci…”, a spus Dan Bittman.

Artistul a recunoscut faptul că a avut o relație cu Mihaela Rădulescu și a povestit motivele pentru care nu a reușit să fie împreună cu ea. „Când am văzut-o pe Mihaela, dar şi ea pe mine, am avut sentimentul amândoi că ne-am spus că vom fi împreună, cândva. Dar tot aşa, pasiune mare, scântei multe, două caractere puternice… Pe Mihaela nu poate s-o ţină nimeni în frâu. O foarte frumoasa poveste de dragoste, nimic de zis…”, a povestit Dan Bittman…

Cântărețul a povestit și despre relația sa cu Liliana. „Liliana a primit multe inele de la mine, dar ştiu că nu vrea neapărat asta. Organizarea unei nunţi e obositoare. Cu sarmale, cu nenorociri… Trebuie să îl chemi şi p-ăla, şi pe celălalt, iar obiceiul ăsta cu darul la nuntă nu îmi place. Te invit de drag să fii alături de mine, să te bucuri cu mine, dar nu să îmi aduci neapărat ceva, că doar nu e ziua mea! Secretul relaţiei noastre este acela că Liliana nu mă limitează. Inițial, am zis, hai să facem un copil și uite că am făcut trei. Viața se schimbă și ne schimbă. Decât o căsnicie eşuată, mai bine o «burlăcie» fericită. Nouă ne e foarte bine aşa. Liliana zice că e mai important să fim împreună, să avem o familie normală şi frumoasă. Nu avem vreun contract semnat, nu avem nevoie. Avem încredere unul în celalalt”,  a mai spus Dan Bittman pentru Femeide10.ro.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies