HomeStiri Mondene Dan Capatos, critici la adresa Andreei Marin. Ce a spus acesta despre fosta prezentatoare TV

Dan Capatos, critici la adresa Andreei Marin. Ce a spus acesta despre fosta prezentatoare TV

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Dan Capatos , critici la adresa Andreei Marin. Ce a spus acesta despre fosta prezentatoare TV in Stiri Mondene

Dan Capatos, moderatorul emisiunii Xtra Night Show, a oferit de curând un interviu pentru vloggerul Selly, în cadrul căruia a lansat critici ce vizează comportamentul Andreei Marin.

Acesta a oferit-o drept exemplu negativ pe Andreea Marin, pe care a inclus-o în categoria persoanelor care nu sunt naturale , ci se comportă diferit în viața reală față de cum apar la televizor.

„În general, când întâmplă lucruri din astea, când se ridică invitatul și înjură și… tu te bucuri? Nu te bucuri?!”, l-a întrebat Selly pe Dan Capatos, care a replicat: „Nu. Nu… sunt mai multe… Dacă vorbim de prezent, nu. Și în prezent oricum, de doi ani am am schimbat-o (n.r.: emisiunea) și nu se mai întâmplă lucruri din acestea.

Ajunsesem să nu mai fac chiar orice pentru rating, că nu mai aveam nimic de demonstrat. Dacă în primii ani erai la luptă cu toți… Pe parcurs «mi-au murit» toți concurenții, profesional vorbind, știi? Și rămăsesem singur, ai o autosuficiență, știi… nu mai ai ce demonstra, nu mai ai cu tot dinadinsul dorința asta: «Bă, să facem, să rupem! Să dregem». Oricum mergea și merge din inerție.

Poate că și… nu știu, îmi place mie să cred că poate datorită felului meu, că nu îmi dau ochii peste cap, cum sunt aici, așa sunt și acolo. Adică, m-au întrebat mulți: «Bă, care e secretul longevității în televiziune?» Să fii firesc, să fii natural. Să nu fii Andreea Marin, să nu fii… știi? Într-un fel, pe ecran și altfel în viața reală”, a spus Dan Capatos.

Dan Capatos a lăsat să se înțeleagă faptul că Andreea Marin are o imagine diferită la TV față de cum este în spatele camerelor de filmat.

„La început, da, într-adevăr, aveam cum aveam și la începuturi, în ’92, când m-am angajat: «Dă, Doamne, să pice un avion. Dă, Doamne, să moară, să am ce scrie», știi?. Că așa ești, dacă vrei să fii competitiv. Nu e bine să fii așa, te vede Dumnezeu, că la mine chiar a picat un avion. Eu am fost primul care s-a dus la tragedia de la Balotești. (…)

Cursa de Bruxelles, înainte să ajungă jandarmii să încercuiască, pentru că mașina de jandarmi a greșit drumul. Și eu, dintr-o nimereală, am ajuns primul pe câmp acolo. Am călcat pe bucăți de mâini, pe o limbă de om, tălpi retezate, adică mi-am dat seama că poate e rău să îți dorești așa ceva. Știi cu karma, că atragi ceea ce gândești”, a mai spus Dan Capatos…

Sursa: unica.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed