Home Stiri Dan Capatos i-a dat replică Oanei Zăvoranu

Dan Capatos i-a dat replică Oanei Zăvoranu

autor Buinoschi Andreea
134 vizualizari

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu a luat în vizor o mare parte dintre persoanele publice din România care fac reclamă la diferite produse. Dintre acestea nu a scăpat nici Dan Capatos, una dintre persoanele apropiate actriței.

După ce Oana a făcut mai multe comentarii la adresa sa, prezentatorul a reacționat și, în timpul emisiunii pe care o moderează, și-a spus părerea despre ceea ce face Oana Zăvoranu.

„Eu vreau să am contracte, să se supere Oana Zăvoranu pe mine. S-a luat și de mine, dar aș vrea să îi dau tot timpul marfă. Oana este sora noastră”, a fost reacția lui Dan Capatos, chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă.

În urmă cu doar câteva zile, Oana s-a luat de Denisa, soția lui Flick. Modelul, în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars, și-a exprimat părerea cu privire la cuvintele mai puțin frumoase pe care Oana Zăvoranu i le-a adus. „Nu mă preocupă absolut deloc ce spun, consider că fiecare om e la un nivel și, dacă ăsta e nivelul, nu mă interesează ce spun. Personajul respectiv mă înspăimântă, nu vreau să visez urât noaptea, nu răspund și n-am răspuns până acum, nu pentru că mi-e frică și că n-aș vrea să atac, dar, în momentul de față, ar însemna să mă cobor și mă lupt în mocirlă.

Ce pot să fac în schimb, în calitate de consilier în dezvoltare personală, îi propun o oră de consiliere contra-cost, eu nu fac «mocangeală», așa cum insinuează că aș face, lucrez pe bani…

Avem de-a face cu un caz grav, orice om evoluat poate să-și dea seama de acțiunile ei, e plină de frustrări, neîmpliniri, neacceptare, sunt acolo niște invidii, poate traume din copilărie nerezolvate. A ajuns-o bătrânețea, foarte multe realizări nu are, în afară de scandaluri, nu o reprezintă altceva”, a spus Denisa.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies