Home Stiri Dan Chisu isi spune parerea despre baiatul Manuelei Harabor pe care refuza sa-l recunoasca „Nu pot sa recunosc un copil care a venit din senin…”

Dan Chisu isi spune parerea despre baiatul Manuelei Harabor pe care refuza sa-l recunoasca „Nu pot sa recunosc un copil care a venit din senin…”

autor Nitu Alina
47 vizualizari
Dan Chisu isi spune parerea despre baiatul Manuelei Harabor pe care refuza sa-l recunoasca „Nu pot sa recunosc un copil care a venit din senin…"

Dan Chișu nici nu a vrut să audă despre recunoașterea băiatului Mihaelei Hărăbor. Actrița Mihaela Hărăbor are un băiat pe nume Andrei, despre care spune că este conceput cu Dan Chișu.

Dan Chisu isi spune parerea despre baiatul Manuelei Harabor pe care refuza sa-l recunoasca „Nu pot sa recunosc un copil care a venit din senin…"

Dan Chișu a recunoscut că a avut o relație pasageră cu Manuela Hărăbor, însă refuză cu desăvârșire să-l și recunoască pe Andrei, fiul actriței, care este diagnosticat cu autism.

Fiul Manuelei Hărăbor are astăzi 25 de ani și, în ciuda faptului că este autist, are o viață normală.

Dan Chișu a vorbit despre relația furtunoasă pe care a avut-o cu actrița

„Relația mea cu Manuela a fost o relație temporară. Era în perioada în care am plecat din țară și am avut o poveste absolut extraordinară într-o vară, la mare. Ea era căsătorită atunci! Știu doar câteva lucruri. Că ea nu a fost foarte sinceră și mai știu că soțul ei o iubea foarte, foarte tare. Nu pot să judec problema ei, pentru că n-am discutat-o niciodată. Eu eram un pasager. M-am simțit destul de vinovat atunci de ce mi s-a întâmplat, dar, nefiind în țară, aveam o justificare și spun sincer că nu mi-am imaginat că o femeie care e căsătorită poate să meargă atât de departe, deși mai târziu am înțeles că erau în separare, despărțire, amănunte care oricum nu contează.

Relația dintre mine și Manuela a continuat sporadic, absolut sporadic, n-a fost niciun fel de proiect serios. N-am locuit împreună, n-am avut planuri să ne căsătorim, nici să avem ceva în comun… Ne plăceam, ne întâlneam, ne iubeam și asta era! La un moment dat, după o întâlnire pe care o avusesem cândva, undeva… în noiembrie, nu știu, m-a anunțat că este însărcinată și că va naște un copil. În septembrie m-a anunțat: «Ești tată și… ai un băiat».

Ea a luat o decizie unilaterală, după care mi-a dat telefon și mi-a spus: «Am un copil pe care vreau să-l cresc singură. N-ai niciun fel de obligație. Am vrut eu să fac un copil cu tine». Eu am întrebat-o: «Manuela, tu ai avut certitudinea acestui lucru?» și mi-a spus «Da! Este certitudinea mea».

Deși și ea știe, și eu știu că ea nu a întreținut în acea perioadă relații numai cu mine!”, a declarat regizorul Dan Chișu.

Dan Chisu isi spune parerea despre baiatul Manuelei Harabor pe care refuza sa-l recunoasca „Nu pot sa recunosc un copil care a venit din senin…"

Chișu a dorit să și explice de ce măcar nu i-a trecut prin minte să recunoască acest băiat.

„Problema s-a pus la un moment dat, dar i-am spus: «Nu pot să recunosc un copil care a venit din senin»… Așa aș putea să dau un anunț: «Mai sunt fete care doresc să recunosc copii?», haideți să dau o listă, că dacă tot cred pe toată lumea care spune: «Am avut o noapte cu ține, haide să-mi recunoști copilul…».

Nu se poate așa ceva! Ea s-a recăsătorit, copilul a plecat în străinătate, s-a întors în țară. M-am detașat de această problemă, pentru că nici nu vreau să cred că m-aș putea implica în vreun fel… Mai ales că îmi doresc foarte tare un copil. Dar îmi doresc un copil pe care să-l fac prin propria mea voință. Nu vreau să fac copii la întâmplare!”, a mai declarat Dan Chișu pentru revista Tango

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!