Home Stiri Dan Chișu vorbește despre Mihaela Rădulescu si povestea de dragoste pe care au avut-o

Dan Chișu vorbește despre Mihaela Rădulescu si povestea de dragoste pe care au avut-o

autor Elena Yvette
218 vizualizari

Dan Chișu este multumit de cariera profesionala dar nu si de viata personala. Actorul a acordat un interviu unde vorbeste despre relatia de dragoste pe care a avut-o cu Mihaela Radulescu.

dan chisu

„Regret enorm că nu am copii! Acesta este singurul meu regret, pentru că asta mi-ar fi dat ocazia să transmit din ceea ce am acumulat. Dar nu le poți avea pe toate”, a spus Dan Chișu la emisiunea „Draga mea prietenă” la Kanal D.

„Mihaela are o personalitate extraodinar de puternică, încerca să-și impună punctul de vedere aproape fortând situația. Cred că mă certam cu Mihaela săptămânal, dar nu ține mult. Mie mi-a adus foarte multe lucruri in comportament pentru că eram destul de sălbatic”.

[articol „Mihaela Radulescu”]

„Sunt cel mai râvnit bunic. Mi se pare atat de facilă abordarea asta cu cel mai râvnit burlac… Pentru că poate acum 20 de ani se putea vorbi despre asta, dar acum îmi trăiesc viața destul de retras. Mă simt ca un costum de garderobă veche pe care s-a pus o etichetă care a dispărut, dar cineva s-a decis să o imprime acolo. Nu sunt așa, nu m-am simțit așa, nu am fost doritor de asemenea imagine, dar nu am luptat să o impiedic. Instituția familiei se duce de râpă, cred că în 200 de ani o să dispară. Ați văzut cât de ușor se divorțează acum?

Nu cred că am avut de la început o destinația matrimonială, așa că prefer să-mi trăiesc viața cu bucurie și onestitate. Am avut 6 relații, toate respectabile, care au durat peste 4-5 ani, dar asta a fost tot în viața mea”, a spus Dan Chișu.

Save

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..