HomeStiri Mondene Dan Cruceru: „Niciun părinte nu este învățat, devine expert doar prin experiență.”

Dan Cruceru: „Niciun părinte nu este învățat, devine expert doar prin experiență.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 908 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/04/Dan_Cruceru-18.jpg

Prezentatorul TV Dan Cruceru a vorbit în exclusivitate, în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, despre rolul şi meseria de tătic. 

Dan_Cruceru-18

La puţin timp după ce a venit pe lume fiica sa, Sophia, Dan a preferat să renunţe la prezentarea emisiunilor TV, şi se dedică din ce în ce mai mult domeniului parenting.

”Cum s-a transformat viața mea după apariția Sophiei? Păi, am o viață nouă. Aproape nu mai există nimic din viața de burlac sau din cea de soț fără copil. Am lăsat multe în urmă, multe lucruri frumoase. Dar le-am lăsat pentru că așa am vrut, pentru că am descoperit lucruri de o mie de ori mai frumoase: zâmbetul inocent al fetiței mele, îmbrățișările ei sincere, pupicii ei ce-i arată dragostea nemărginită pe care mi-o poartă. La început, este greu însă. Niciun părinte nu este învățat, devine expert doar prin experiență. În timp, însă, am învățat tot ce trebuie să înveți ca să știi să „manevrezi” un copil. Chiar și acum descopăr lucruri noi. De exemplu, învăț să coafez păpuși și să lipesc sclipici pe desene. Tare, nu? Mai important ca orice, însă, am învățat să am răbdare și să mă bucur de fiecare clipă petrecută cu pitica mea. Pentru că fericirea adevărată, de fapt, acolo este. Seara, când închizi coperta cărții de povești și realizezi că prichindica a adormit pe umărul tău fericită, liniștită, simțindu-se în siguranță la tine în brațe”, a relatat tăticul, în cadrul interviului. 

”Acum e tare bine. Sunt tată de patru ani și jumătate, deja. Pot spune că sunt expert la anumite capitole de parenting. Mai ales la joacă!!! Acolo nu mă întrece nimeni. Una peste alta, mă consider Taticool, un tată implicat. De altfel m-am și apucat să scriu despre crescutul copiilor pe taticool.eu. Asta pentru că eu cred că tații sunt la fel de importanți pentru prichindeii lor ca și mamele și pentru că vreau ca tot mai mulți bărbați să se implice real în creșterea copiilor lor”, a mai mărturisit Cruceru. 

Sursa photo: dancruceru.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed