HomeStiri Mondene Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală

Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 539 views
Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală in Stiri Mondene

Dan Negru și-a negociat foarte bine plecarea de la Antena 1. Acesta era co-realizator a trei emisiuni și, pentru ca producțiile să poată fi difuzate în continuare, Antena 1 a trebuit să îi plătească acestuia drepturile de autor și, conform unei surse, suma nu ar fi deloc mică.

Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală in Stiri Mondene„Dan Negru era și co-realizator la «Next Star», «Plasa de Stele» și concursul cu măști. La plecare, el a lăsat drepturile Antenei 1, contra unei sume de bani, se pare că peste 15.000 de euro. Acele branduri au rămas Antenei 1, Dan nu le mai poate folosi și la Kanal D. La despărțire, i s-a comunicat însă că, în momentul în care vor filma o nouă ediție a concursului «Next Star», îl vor oferta, ca să îl prezinte tot el și tot la Antena 1, semn că despărțirea a fost în termeni amiabili’”, au dezvăluit persoane din interiorul trustului pentru cei de la playtech.ro.

Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală in Stiri Mondene„Terenul de joc e același, publicul e același, stadionul e același, porțile de fotbal sunt la fel, camerele care ne filmează sunt aceleași. Au francezii o vorbă, «coupe de foudre». Dacă se întâmplă, se întâmplă din prima. Nu i-am lăsat niciodată pe oamenii pe care i-am întâlnit aici. Noi lucrăm pe aceleași stadioane, jucăm pe aceleași terenuri, avem același public, nu e nimic diferit. Știi ce se schimbă? Tricoul! Antrenorii sunt tot aceiași. Publicul vrea să vadă un spectacol bun, că de aia plătește biletul.

Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală in Stiri MondeneNoi și, când spun «noi», mă refer la toată echipa mea. Asta e definitoriu în piața media. Oamenii vor să dea drumul televizorului sau oricărui device și să vadă lucruri inedite, lucruri pe care nu le-au mai văzut. Oamenii sunt atât de încărcați în timpul zilei cu de toate. Hai acasă, când dai drumul la televizor, să simți o relaxare! Ce îi așteaptă pe telespectatorii Kanal D? O călătorie frumoasă”, a spus omul de televiziune pentru cei de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed