Home Stiri Dan Negru a dat vestea cea mare: „Cumpăr Pro TV, Antena şi Kanal D”

Dan Negru a dat vestea cea mare: „Cumpăr Pro TV, Antena şi Kanal D”

autor Buinoschi Andreea
140 vizualizari

Dan Negru a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a declarat că avea de gând să cumpere atât postul de televiziune la care lucrează, cât și alte două posturi rivale, PRO TV și Kanal D. Ceea ce l-a oprit a fost o investiție despre care nu se știe cum evoluează de la an la an.

„Am fost la un pas să cumpăr Pro TV, Antena şi Kanal D cu tot cu Esca, Stoiceasca şi «Süleyman». Asta dacă, prin 2010, cu banii câștigați din «Te pui cu Blondele», aş fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond şi fricos. În 2010, un Bitcoin valora 30 de cenţi. Azi a sărit de 40 mii de euro.

JP Morgan şi alţi barosani spun că valoarea reală e juma’ de milion şi că acuşica va ajunge la 150 mii. Tot blond şi fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedelor arată partea însorită a poveştii. Vă arăt însă şi un site cu criptomonedele moarte, în care mulţi şi-au pus speranţe şi economii şi au rămas cu buzele umflate. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”, a scris Dan Negru pe contul său de Instagram.

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la click.ro, Dan Negru a vorbit despre emisiunile de Revelion care l-au consacrat.

„E al 21-lea an în care prezint Revelionul, dar nu a fost nicio strategie ca să fac asta. Ca să fiu fairplay, am prezentat și Revelion la TVR, înainte de a ajunge la Antena 1. Dar continuitatea «Revelionului cu Negru» n-a fost o strategie. Televiziunea din România, ca breaslă, nu are strategii, funcționează pe principiul «bara din față». Așa și eu cu Revelioanele. Culmea, online-ul a consolidat Revelionul meu cu celebrele virale «face Revelionu’ cu Negru». Fără online-ul care a construit imaginea «Revelionului cu Negru», nu ajungeam la performanța asta în televiziune, pentru că televiziunea, ca breaslă, nu are strategii. E de azi pe mâine. Online-ul mi-a construit imaginea asta de «rege al Revelioanelor»”, a spus prezentatorul…

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..