HomeStiri Mondene Dan Negru a dat vestea cea mare: „Cumpăr Pro TV, Antena şi Kanal D”

Dan Negru a dat vestea cea mare: „Cumpăr Pro TV, Antena şi Kanal D”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Dan-Negru-a-dat-vestea-cea-mare-„Cumpar-ProTv-Antena-si-Kanal-D-3.jpg

Dan Negru a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a declarat că avea de gând să cumpere atât postul de televiziune la care lucrează, cât și alte două posturi rivale, PRO TV și Kanal D. Ceea ce l-a oprit a fost o investiție despre care nu se știe cum evoluează de la an la an.

Dan Negru a dat vestea cea mare „Cumpăr ProTv, Antena şi Kanal D” in Stiri Mondene

„Am fost la un pas să cumpăr Pro TV, Antena şi Kanal D cu tot cu Esca, Stoiceasca şi «Süleyman». Asta dacă, prin 2010, cu banii câștigați din «Te pui cu Blondele», aş fi cumpărat Bitcoin. Dar am fost blond şi fricos. În 2010, un Bitcoin valora 30 de cenţi. Azi a sărit de 40 mii de euro.

Dan Negru a dat vestea cea mare „Cumpăr ProTv, Antena şi Kanal D” in Stiri Mondene

JP Morgan şi alţi barosani spun că valoarea reală e juma’ de milion şi că acuşica va ajunge la 150 mii. Tot blond şi fricos rămân. N-am curaj. Marketingul criptomonedelor arată partea însorită a poveştii. Vă arăt însă şi un site cu criptomonedele moarte, în care mulţi şi-au pus speranţe şi economii şi au rămas cu buzele umflate. Bitcoin e ca vaccinul, fiecare cum crede. Cu un pic de curaj, azi eram patronu’ lu’ Esca”, a scris Dan Negru pe contul său de Instagram.

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la click.ro, Dan Negru a vorbit despre emisiunile de Revelion care l-au consacrat.

Dan Negru a dat vestea cea mare „Cumpăr ProTv, Antena şi Kanal D” in Stiri Mondene

„E al 21-lea an în care prezint Revelionul, dar nu a fost nicio strategie ca să fac asta. Ca să fiu fairplay, am prezentat și Revelion la TVR, înainte de a ajunge la Antena 1. Dar continuitatea «Revelionului cu Negru» n-a fost o strategie. Televiziunea din România, ca breaslă, nu are strategii, funcționează pe principiul «bara din față». Așa și eu cu Revelioanele. Culmea, online-ul a consolidat Revelionul meu cu celebrele virale «face Revelionu’ cu Negru». Fără online-ul care a construit imaginea «Revelionului cu Negru», nu ajungeam la performanța asta în televiziune, pentru că televiziunea, ca breaslă, nu are strategii. E de azi pe mâine. Online-ul mi-a construit imaginea asta de «rege al Revelioanelor»”, a spus prezentatorul…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed