Dan Negru a vorbit despre proiectele de la Kanal D: „Vrem să continuăm să aducem originalitate”

Share

Dan Negru a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că va pleca la Kanal D, după mai bine de 20 de ani de carieră la Antena 1. Recent, acesta a vorbit despre ce pregătește la postul rival trustului Intact Media.

„Terenul de joc e același, publicul e același, stadionul e același, porțile de fotbal sunt la fel, camerele care ne filmează sunt aceleași. Au francezii o vorbă, «coupe de foudre». Dacă se întâmplă, se întâmplă din prima. Nu i-am lăsat niciodată pe oamenii pe care i-am întâlnit aici. Noi lucrăm pe aceleași stadioane, jucăm pe aceleași terenuri, avem același public, nu e nimic diferit. Știi ce se schimbă? Tricoul! Antrenorii sunt tot aceiași. Publicul vrea să vadă un spectacol bun, că de aia plătește biletul.

Noi și, când spun noi, mă refer la toată echipa mea.  Asta e definitoriu în piața media. Oamenii vor să dea drumul televizorului sau oricărui device și să vadă lucruri inedite, lucruri pe care nu le-au mai văzut. Oamenii sunt atât de încărcați în timpul zilei cu de toate. Hai acasă, când dai drumul la televzior, să simți o relaxare! Ce îi așteaptă pe telespectatorii Kanal D? O călătorie frumoasă”, a spus omul de televiziune pentru cei de la wowbiz.ro.

„Abundența creează cenzură. Era mult mai ușor să faci televiziune acum 25 de ani, pentru că omul deschidea televizorul și, vrând, nevrând, urla Negru. Andreea Marin întâlnea oameni și le făcea surprize. Dincolo, Teo făcea un talk-show. Și gata! Toate celelalte nu existau! Toate nișele astea care sunt acum nu existau. Toate canalele de știri nu existau. Ideea de online nu exista. Domnul Zuckerberg era în clasa a IV-a. Eu beau mult ceai. Și mă duc și mă uit la un raft întreg, la supermarket-uri, numai de ceaiuri și, până la urmă, tot pe ăla de mentă îl iei. Abundența asta este și în media. Într-o seară, n-apuci să dai pe telecomandă, să te duci până în capăt”, a mai spus Dan Negru, conform cancan.ro.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news