Home Stiri Mondene Dan Negru are o relatie perfecta cu sotia lui pana vine vorba de telecomanda de la tv „Mama, cum poti sa te uiti la asa ceva”?!

Dan Negru are o relatie perfecta cu sotia lui pana vine vorba de telecomanda de la tv „Mama, cum poti sa te uiti la asa ceva”?!

autor Tudor Irina
1,2K views

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a declarat că are o relație foarte frumoasă cu soția lui tocmai pentru că lucrează în medii diferite. Codruța Negru este medic stomatolog și s-a ferit mereu de aparițiile publice, chiar dacă soțul acesteia face parte din această lume.

Prezentatorul a dezvăluit că în ciuda relației perfecte de mai bine de 15 ani, mai au și discuții în contradictoriu atunci când vine vorba despre programele TV.

Omul de televiziune a declarat că nu ratează niciun fel de emisiune de divertisment de la orice post TV, pe când soția lui preferă serialele online sau filmele.

Dan Negru se ceartă cu soția din cauza telecomenzii de la televizor

„Sunt mulţi ani de când am cunoscut-o pe soţia mea, nici nu mai ştiu. Sunt vreo 15 de casătorie, cred că am şi uitat. A fost frumos. Soţia e medic stomatolog, nu are treabă cu lumea asta. Mai ia telecomanda din când în când şi atunci stă doar pe Netflix.

Eu sunt exact în partea opusă, când nu sunt acasă şi ratez un program de divertisment, îl înregistrez şi vin seara şi să mă uit să văd ce au făcut colegii mei de oriunde ar fi ei, spre disperarea familiei, spre disperarea Codruţei: ea zice: «Mamă, cum poţi să te uiţi la aşa ceva?!». Şi stau şi mă uit la orice, orice înseamnă divertisment pe zona de TV, mănânc aşa cu lingura…

Soţia se mai uită la emisiunile mele şi copiii se mai uită, dar ea nu e o mare pasionată de televiziune. Şi nici prietenii noştri nu au aşa o pasiune”, a declarat Dan Negru pentru revista Viva!.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed