Home Stiri Mondene Dan Negru: „Când sunt mici, îți vine să îi mănânci, când sunt mari, îți pare rău că nu i-ai mâncat”

Dan Negru: „Când sunt mici, îți vine să îi mănânci, când sunt mari, îți pare rău că nu i-ai mâncat”

autor Elena Yvette
1,1K views

Invitat de curând în cadrul unei emisiuni TV, prezentatorul Dan Negru a făcut o serie de dezvăluiri atât în ceea ce priveşte viaţa personală, precum şi aspecte din carieră. 

aam-14122011-shoot-dan-negru-0012

Acesta a mărturisit motivul pentru care refuză să îi aducă în lumea mondenă pe soţia sa, Codruţa, şi pe cei doi copii ai lor:

”Fiecare face cum simte, pur și simplu așa se întâmplă. Habar n-am. Am preferat chestia asta de discuție să le păstrez pe lumea mea. M-a fascinat că un post TV a pus la bătaie un premiu de un milion de dolari pentru o poezie. Când sunt mici, îți vine să îi mănânci, când sunt mari, îți pare rău că nu i-ai mâncat. Nu e cuminte deloc băiatul, fetița e mai cuminte. A fost liniște în vacanță. Acasă ți-e locul unde ți-e inima.”

Prezentatorul TV a mai declarat că Timişoara este singurul loc unde se simte acasă:

”După 20 de ani, mă simt în audiență în București. E complicat pentru un bănățean să fie înfiat de București. Eram în Madrid cu Valeriu Lazarov și apărusem în țară în presă pe vreo trei-patru ziare și mi-a dat să mănânc mai multe bucăți de ciocolată și mi-a spus că așa este și în viață, că la un moment dat oamenii se satură de tine, ca și de ciocolată și să ai grijă cu aparițiile.
Soția mea are cu totul altă meserie. Nici măcar nu scoate măselele din gura lumii. Nu are nicio treabă. Cred că hiperbolizăm lucrurile. E bună autoironia.”

Negru este căsătorit cu  Codruţa, din anul 2006, cu care are doi copii – Daria (februarie, 2010) şi Bogdan (martie, 2012).

negru2_03

Surse foto: mpinteractiv.ro; libertatea.ro…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed