Dan Negru, declarații fără precedent cu privire la campania de vaccinare

Share

Recent, Dan Negru a făcut o postare controversată pe rețelele de socializare. Acesta s-a arătat foarte revoltat de faptul că mai multe vedete de la noi s-au pozat în timp ce se vaccinau împotriva coronavirusului.

Niște vedete dintr-un showbiz leșinat, care-și arată umerii goi la poza de vaccinare pentru niște likeuri, nu se numește „campanie”.
Așa ca ăia din ministerele publice care-i ceartă pe cei nehotărâți sau speriați de vaccinare or fi uitat că treaba de convingere e și a lor ?

În 2008, statul român a aruncat la gunoi vreo 50 milioane de euro, pentru că n-a convins cu vaccinul anti HPV care previne cancerul de col uterin la femei. Autoritățile au eșuat atunci în campania de vaccinare. Nu s-au priceput.  România e pe primul loc în Europa la mortalitate prin cancer de col uterin.

Dar, după ce statul român a lansat campania „Brâncuși powered by Irina Rimes”, ce credeți că urmează ?
Vaccination powered by ……?”, a scris prezentatorul pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu ceva timp, Dan Negru a mai avut o astfel de reacție, atunci când au început să circule mai multe zvonuri legate de schimbarea conducerii de la TVR.

„Se schimbă șefu’ la TVR. Iar. Dacă se confirmă ce am aflat eu, noul șef vede postarea asta pe FB. Așa că i-o spun public că l-aș obliga să se uite la SanRemo zilele astea. E la RAI, TVR-ul italienesc.. Ieri , RAI a făcut o audiența de 57% cu SanRemo , mult peste televiziunile particulare. TVR abia mai scoate vreo 1 %. ,sub toate televiziunile particulare.

Festivalul SanRemo e la RAI din 1952. Noi le-am distrus pe toate. Azi, statul român nu mai deține niciun eveniment cultural cu popularitate. Fotografiile astea sunt din vară, de la Teatrul de Vară din Mamaia, acolo unde era cândva Festivalul Mamaia, adică SanRemo-ul românesc. N-a mai rămas nimic!”, a scris acesta, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news