Home Stiri Dan Negru, dezvăluiri despre salariul de la Antena 1: „Aveam un salariu uriaș”

Dan Negru, dezvăluiri despre salariul de la Antena 1: „Aveam un salariu uriaș”

autor Mirela
455 views 2 minute timp de citit
  • Dan Negru a plecat de la Antena 1 anul acesta și s-a mutat la Kanal D.
  • Acesta susține că schimbarea a fost una extrem de benefică și că lucrurile merg așa cum și-a dorit.
  • Cu toate acestea, prezentatorul a dat de înțeles că avea un salariu mai mare la Antena 1.

Dan Negru a luat prin surprindere pe toată lumea în urmă cu doar câteva luni, atunci când a decis să plece de la Antena 1 la Kanal D. Mișcarea a fost una total neașteptată, deoarece, pe lângă faptul că nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple, plecarea a avut loc și după mai bine de 20 de ani la Antena 1.

Cu toate acestea, Dan Negru susține că este extrem de mulțumit de felul în care lucrurile merg la Kanal D, postul la care s-a mutat, cu toate că acesta a fost sfătuit să nu plece din cauza diferenței de salariu.

Dan Negru, mulțumit de emisiunea de la Kanal D

„Fără nicio excepție, TOȚI colegii mei din TV m-au sfătuit să rămân în Antenă, unde aveam un salariu uriaș, eram respectat, pentru că eram unul din fondatorii acelei televiziuni, cu succese TV de audiență greu egalabile cu diferite formate TV în mulți ani, de la «Academia Vedetelor» la «Ciao Darwin», de la Revelioane la «Blonde» sau «Next Star». (…)

«Ești nebun, stai aici, nu-ți lipsește nimic, de la bani, la respect». Kanal mi-a oferit, însă, imboldul unei aventuri: quiz la TV, cultură generală pe o piață TV obișnuită cu producții îndoielnice. Nimeni nu credea că voi reuși. Mi-au spus toți: „Ești nebun de două ori, o dată că pleci și încă o dată că pleci să faci cultură generală la TV”, a spus acesta, conform ego.ro.

Prezentatorul le interzice copiilor săi să se uite la televizor

Dan Negru a declarat că nu își lasă copiii să se uite la televizor, doarece ceea ce se promovează acolo nu este potrivit pentru ei. Acesta a mărturisit că, de multe ori, persoane foarte cunoscute din televiziune merg la el acasă, însă copiii lui nu le cunosc, tocmai pentru că nu au acces la televizor.

Însă, Dan Negru și soția lui îi lasă pe copii să stea pe internet, dar timpul este limitat, iar, apoi, sunt verificați.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies