Home Stiri Dan Negru, mesaj acid după scumpirea combustibilului: „Ălora cu moțiunea: când ieșiți din Parlament…”

Dan Negru, mesaj acid după scumpirea combustibilului: „Ălora cu moțiunea: când ieșiți din Parlament…”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 496 views 2 minute timp de citit

Zilele trecute, Klaus Iohannis a vorbit despre scumpirile care au avut loc în ultima perioadă. Dan Negru, la fel ca alte persoane, s-a arătat extrem de revoltat de prețul pe care combustibilul a ajuns să îl aibă, spunând că un zbor cu avionul în Dubai a ajuns să fie mai ieftin decât un plin la mașină.

„Haideți să vedem totuși ce s-a întâmplat dincolo de aceste declarații. USR a fost parte din coaliția de guvernare. USR a plecat din Guvern și a votat USR împreună cu PSD și AUR moțiunea de cenzură de astăzi. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie sau cum doriți să îi spuneți.

Acum însă suntem în situația de a trebui să găsim o soluție. Trebuie să găsim o soluție, România trebuie să fie guvernată, pandemie, criza prețurilor la electricitate, vine iarna, toate acestea trebuie să fie rezolvate de cineva. Acest cineva este, evident, Guvernul României. Este nevoie de soluții și este momentul de decizii mature din partea politicienilor și a partidelor”, a spus Klaus Iohannis, potrivit playtech.ro.

„Ălora cu moțiunea: când ieșiți din Parlament, opriți-va la prima benzinărie. E 6 lei litru’ !!!! Un zbor basic până la Dubai, cu un low-cost, e mai ieftin decât un plin de combustibil. Zborul e pe 2 decembrie, că vreau să vă văd la parada de 1 dec cum vă iubiți țara… Bunăstarea nu trebuie să se vadă în televizor, ci in frigider. Tot electrocasnice…”, a scris Dan Negru pe rețelele sociale.

„Se ceartă unii în politică. Ticăloșii cu proștii. A zis-o Voltaire: «Politica s-a născut când primul ticălos l-a întâlnit pe primul prost». Mirosul de ceartă vine de la WC-urile din fundul curții. România e țara cu cele mai multe WC-uri în fundul curții din Europa. 30 % dintre noi se cufuresc în fundu’ curții. 0,1% nemții. 1% ungurii. Noi suntem primii. De aici mirosu’ ălora de se ceartă”, este un alt mesaj postat de acesta în mediul online…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies