HomeStiri Mondene Dan Negru, prima reacție în mediul online, după ce a confirmat plecarea la Kanal D

Dan Negru, prima reacție în mediul online, după ce a confirmat plecarea la Kanal D

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 806 views
Dan Negru, noi declarații despre emisiunea de la Kanal D „M-a bucurat când Kanal D mi-a propus originalitatea unui show” in Stiri Mondene

În anul 1999, Dan Negru a venit la postul Antena 1, după ce începuse cariera în televiziune la TVR. Acesta a prezentat o mulțime de emisiuni de succes, emisiuni care au făcut istorie, și a devenit cel mai longeviv prezentator al postului Antena 1. Acum, acesta a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a anunțat că a semnat cu postul Kanal D.

Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală in Stiri Mondene„Cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toţi anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulţumesc!

Porecla «regele audiențelor» le-o datorez lor. Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune şi împreună plecăm pe drumuri noi”, a scris Dan Negru în mediul online.

„Nu căutaţi vreo urmă de neînţelegere cu cei rămași. N-o să găsiţi! Ei rămân prietenii şi colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă.

Dan Negru a cedat Antenei 1 drepturile de autor pentru o sumă colosală in Stiri MondeneExistă un om căruia îi mulţumesc deplin pentru drumurile mele trecute şi viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Când începeam un proiect nou, ne îndemna «să țintim luna»”.

«Şi, dacă rataţi luna, sigur nimeriţi o stea!» Anul ăsta, se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puştiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a mai scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, prima reacție în mediul online, după ce a confirmat plecarea la Kanal D in Stiri Mondene„Pasiunile fac viața frumoasă. Am avut șansa ca profesia mea să-mi fie și pasiune și-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleași aspirații. Când am intrat în studiourile Kanal D, am găsit oameni la fel de pasionați și am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor; îi cunosc de o viață și ne leagă aceeași dorință, aceea de a face televiziune…

Și cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, vă propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Și vă garantăm că va fi una grozavă”, a spus Dan Negru, conform wowbiz.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed