Home Stiri Dan Negru: “Răduleasca și Andreea Marin sunt babe!”

Dan Negru: “Răduleasca și Andreea Marin sunt babe!”

autor Elena Yvette
334 views 2 minute timp de citit
Dan Negru

Dan Negru a primit premiul pentru Personalitatea media a anului 2022 în România. În momentul discursului, prezentatorul a dorit să tragă un semnal de alarmă referitor la vârsta colegilor din televiziune.

Dan Negru a făcut o comparație cu vedetele din America, unde vârsta prezentatorilor este înaintată: „Larry King s-a apucat de televiziune la 50 de ani. La noi, Răduleasca sau Marin sunt „babe”! Ellen de la celebrul show american are 64 de ani. Știi vreo prezentatoare de 64 de ani din România?”

„E adevărat, dar gândește-te că Andreea e singura care are o relativă maturitate. Dacă aș dedica cuiva toate premiile pe care le-am primit vreodată, ar fi oamenilor trecuți de 45 de ani, pentru că nu e ușor să faci televiziune într-o țară în care televiziunea e lovită de discriminare de vârstă. N-o zice nimeni asta, eu o zic, n-am ce să pierd! ” a declarat Dan Negru pentru cancan.ro.

Dan Negru premiu personaliatea anului

„E mai ușor să angajezi un copil de 19 ani, de 20 de ani, decât un matur care are experiență și pe care trebuie să îl plătești cu alți bani. Se întâmplă din ieftineală, din costuri.

Și da, se poate întâmpla și din tradiție. România a ratat «Golden Age»-ul televiziunii mondiale, a fost în anii ’80, atunci aveam două ore de emisie. Noi am avut televiziune câțiva ani, după ’95-’98!”

„România e una dintre puținele țări din lume și europene care face asta. Nu se întâmplă asta în America. Am vorbit despre asta cu niște producători chiar din Italia și mi-au spus «Dacă americanii ar fi descoperit că funcționează online-ul cu TV-ul, de mult Jimmy Fallon era out și îl înlocuiau cu un youtuber!».

Nu așteptau să apucăm noi să venim din România să dăm trendul ăsta. Televiziunea are publicul ei și online-ul are publicul lui, e handbal și fotbal. Se joacă cu aceeași minge, e o plasă acolo, dar sportul e altul! ” a mai declarat prezentatorul tv.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies