Home Stiri Dan Negru, reguli stricte pentru copiii săi: „Nu se uită deloc la televizor”

Dan Negru, reguli stricte pentru copiii săi: „Nu se uită deloc la televizor”

autor Mirela
353 views 3 minute timp de citit
  • Dan Negru este unul dintre cei mai longevivi prezentatori TV.
  • Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți oameni care activează în acest domeniu.
  • Cu toate acestea, omul de televiziune nu le dă voie copiilor lui să se uite la TV.

Deși Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați și mai buni prezentatori TV, acesta nu le dă voie copiilor lui să se uite la televizor.

Acesta susține că cei mici nu au ce învăța de la TV și nu au modele pe care le pot urma, motiv pentru care preferă să îi îndrume către alte activități.

Ce spune Dan Negru despre copiii săi?

„Mi-e frică cu asta, că trebuie să-i ții, să-i dirijezi. Știi ce noroc am cu cei mici ai mei? Nu se uită deloc la televizor. N-au model pe TV. La noi în casă, mai vin oamenii, colegi de-ai mei, iar copiii nu-i cunosc. Se uită, nu îi știu. În schimb, stau pe online. Au program, le-a pus nevastă-mea timp, durată. O oră știu că are voie cea mare și cel mic jumătate de oră. Și apoi îi controlează.

Eu sunt cel care le mai dau drumul așa, din când în când, le mai dau drumul de la parolă. Să știi că e complicat asta cu modelele, că nu prea știi de unde să-ți mai iei modele în ziua de azi. Televiziunea… nu vezi că nu prea mai oferă nimic? Înainte mai construia televiziunea oameni, mai construia vedete chiar”, a spus acesta, potrivit ciao.ro.

Prezentatorul vorbește despre glumele făcute pe seama imaginii de zgârcit

„Îmi place brandul ăsta de zgârcit. Vine tot din anii trecuți, când colegii mei câștigau sume mari de bani și, atunci, își luau câte o mașină bună, iar eu continuam să merg cu un Renault și cumpăram de banii ăia cărămizi. Aveam mai multă încredere în cărămizi decât în roți de mașină, ha, ha. Dar toți mă luau de zgârcit. Cu vremea, mașinile s-au depreciat și cărămizile s-au scumpit. Dar habar n-am cum e mai bine. Cumpătat sau pasionat. Probabil, copiii mei vor aprecia cărămizile luate de tata când era cumpătat și vor citi în altă cheie toate articolele despre zgârcenia lui tati.

Nu sunt deloc om de afaceri. Fac televiziune și, în rest, mi-am drămuit banii cât să nu fiu nevoit să fac compromisuri în televiziune. Asta îmi permite azi să fac televiziune relaxat. Publicul îi depistează pe cei care fac televiziune pentru bani. E o pasiune pe care nu poți să o faci cu angoase și cu presiunea banilor, nu dă roade”, a mai spus acesta.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies