Home Stiri Dan Negru spune de ce își ține familia departe de faimă

Dan Negru spune de ce își ține familia departe de faimă

autor Mirela
213 views 2 minute timp de citit
  • Dan Negru are o familie extrem de frumoasă, însă despre care nu se știu foarte multe lucruri.
  • Pe cât este de cunoscut Dan Negru, pe atât de mult în spatele camerelor stau soția și cei doi copii ai lor.
  • Omul de televiziune a luat această decizie, întrucât el știe cel mai bine modul în care această lume funcționează.

Dan Negru are o familie extrem de frumoasă, însă despre care nu se știu foarte multe lucruri. Pe cât este de cunoscut Dan Negru, pe atât de mult în spatele camerelor stau soția și cei doi copii ai lor.

Omul de televiziune a luat această decizie, întrucât el știe cel mai bine modul în care această lume funcționează. Așadar, prezentatorul a decis să își țină departe persoanele dragi și să nu le implice în această lume, în special pe cei doi copii pe care îi are cu soția sa.

Dan Negru nu vrea ca familia lui să aibă contact cu televiziunea

De curând, în cadrul unui interviu, Dan Negru a spus că cei doi copii ai lor nu merg nici măcar în platourile de filmare, iar copiii lor, de multe ori, nu știu cine sunt persoanele cunoscute care vin în casa lor.

Mai mult decât atât, omul de televiziune susține că le induce principii solide copiilor și în legătură cu sectorul financiar, întrucât vrea să-i învețe cum stau lucrurile, pentru ca aceștia să înțeleagă perfect modul în care viața funcționează.

„Îi țin departe de televiziune, nu vin la platoul de filmare, nu-i duc prin emisiuni, nu facem ședințe foto. Am ales felul ăsta de viață și e mai liniștit și corect așa”, a spus Dan Negru pentru viva.ro.

Copiii prezentatorului nu știu foarte multe despre această lume

„Adesesori, la mine acasă, vin colegi de televiziune, oameni altfel cunoscuți, populari, dar pe care ai mei nu-i cunosc de la TV. Îi cunosc doar ca fiind prietenii noștri de familie.

S-a întâmplat o dată ca Dara să aibă câteva colege acasă și, în același timp, să vină la mine un artist foarte cunoscut. Dara a rămas surprinsă că celelalte fete vor să facă poze cu el. Nu sunt pasionați ai mei de lumea showbiz-ului”, a mai spus acesta pentru cei de la impact.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies