Dan Negru vorbește despre ipocrizia din România. Totul a ieșit la iveală după moartea lui Andrei Gheorghe

Share

Dan Negru nu mai suportă să vadă atât de multă ipocrizie în mediul online după decesul lui Andrei Gheorghe.

Acesta a fost aparent deranjat din cauza nenumăratelor mesaje de omagiere adresate acestuia deoarece, după spusele lui, în timpul vieții nu era apreciat la adevărata lui valoare, ci mai degrabă era considerat un jurnalist a cărui vreme a trecut.

„E ipocrită și mizerabilă breasla mea! Îl omagiazi azi în toate titlurile, dar de multă vreme l-ai ignorat total! Când venea vorba de Andrei Gheorghe i se punea eticheta «nu mai are public»! Prea deștept, liber și citit pentru breasla asta, azi! Am vorbit cu Mile Cărpenişan, trist, doborât și dat afara din breaslă, dar după moartea lui aceeași breaslă îl punea pe prima pagină și îi făcea emisiuni omagiale. Pe Iosif Sava l-au dat afara din TVR și, apoi, după moarte, i-au pus un bust pe coridoare. Mizerabilă și ipocrită breaslă!”, a povestit Dan Negru deranjat de ceea ce a văzut în ultimul timp pe rețelele sociale.

Dan Negru a amintit și de momentul în care l-a invitat pe Andrei Gheorghe în emisiunea „Te pui cu blondele?” însă acesta a refuzat vehement, fără a lăsa loc de alte explicații.

„Într-o noapte eram în mașină către casă și l-am auzit la ProFM. M-am dus direct în studioul radioului din Calea Victoriei să văd cum e omul din spatele acelei voci fascinante, din spatele acelui discurs atât de liber… Așa l-am descoperit pe Andrei Gheorghe. Așa a rămas până a plecat. Dumnezeu să-l odihnească!”, a menționat și Andreea Esca după ce a aflat cumplita veste cu privire la decesul lui Andrei Gheorghe…

Chiar dacă unii îl plâng, iar alții nici nu l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe, cu siguranță nu există persoană care să nu îi fi auzit vreodată vocea impunătoare la radio și care să nu fi reținut timbrul vocal al omului de radio ce a deschis o mulțime de drumuri pentru cei care au iubit această meserie.

 


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news