Home Stiri Dan Negru vrea să le lase o moștenire neobișnuită copiilor săi

Dan Negru vrea să le lase o moștenire neobișnuită copiilor săi

autor Mirela
322 views 3 minute timp de citit
  • Dan Negru este un om de televiziune cu un program extrem de încărcat.
  • Acesta, ori de câte ori are puțin timp liber, cultivă pământul.
  • De curând, prezentatorul a spus ce pasiune are, menționând că vrea să o lase moștenire copiilor săi.

Dan Negru are un program extrem de încărcat, fiind unul dintre cei mai solicitați prezentatori TV. Acesta are o emisiune și în Republica Moldova, pe lângă diferite evenimente pe care le prezintă. Cu toate acestea, când are puțin timp liber, adoră să facă un lucru ce îl pasionează.

Dan Negru a recunoscut faptul că îi place să cultive pământul, lucru pe care vrea să îl transmită și copiilor săi. Mai mult decât atât, de la rudele mai îndepărtate, omul de televiziune a moștenit și o bucată de pământ veche de un secol, dar și cărți funciare pe care le-a recuperat de la comuniști.

Ce spune Dan Negru despre moștenirea pe care o are?

„Ai mei au avut o viață mai complicata prin anii ’50. Au fost deportați prin Bărăgan. Am acasă niste hârtii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei. Am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niște terenuri în Banat, mai exact cărți funciare.

Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de România, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tată în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și, apoi, le-am recuperat. Am niște acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani”, a declarat Dan Negru pentru kanald.ro.

Prezentatorul îi educă pe cei mici cu mare atenție

Dan Negru a declarat de mai multe ori faptul că televiziunea din România nu promovează ceea ce ar trebui, motiv pentru care copiii săi nu au voie să se uite la televizor. Cu toate acestea, cei mici au voie să petreacă timp pe Internet, dar doar o anumită perioadă, după care sunt controlați de către părinți.

În acest fel, Dan Negru susține că îi ține pe cei mici departe de ceea ce le-ar putea face rău și departe de lucrurile de la care nu au nimic de învățat, încercând să îi educe cât de frumos poate el.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies