HomeStiri Mondene Dana Budeanu a apărut în „Daily Mail”

Dana Budeanu a apărut în „Daily Mail”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Dana Budeanu a apărut în Daily Mail in Stiri Mondene

Paparazzii de la Daily Mail, un site de știri din Marea Britanie, au surprins-o pe Dana Budeanu într-un centru comercial de renume din UK, în timp ce făcea un gest care le-a atras atenția.

Cu toții știm ce părere are creatoarea de modă despre pandemie, iar paparazzii au surprins-o în timp ce încălca normele sanitare impuse. Mai exact, aceasta nu a purtat masca de protecție pe stradă și, pentru acest lucru, ar putea fi amendată cu suma de 200 de lire sterline.

Dana Budeanu a apărut în Daily Mail in Stiri Mondene„Nu pot să cred că generația din care fac parte, generația care a scăpat de COMUNISM în timpul copilăriei, poate accepta tot ce se întâmplă acum.

Poate această generație nu a înțeles mai nimic din comunism, pentru că, pentru aceasta, totul părea normal, o joacă, chiar și atunci când trebuiau să își însoțească părinții la coadă la lapte, la tacâmuri de pui, zahăr, ouă… pentru a putea cumpăra un produs în plus.

Dana Budeanu a apărut în Daily Mail in Stiri Mondene

Până venea mașina cu marfă, se încingeau partide de fotbal, de leapșa, de-a v-ați ascunselea și se rupea de realitate, realitate în care părinții și bunicii noștri stăteau cu orele, în picioare, încolonați, acceptând umilința de «a primi» când și ce vrea statul.

Părinții ne lăsau să ne jucăm, cu speranța că, poate, generația noastră se va putea salva și va putea trăi liber și fără reguli impuse.

Dana Budeanu a apărut în Daily Mail in Stiri MondeneDacă generației noastre îi impuneai să poarte masca la orele de curs, te alegeai cu o «revoluție» în școală. NIMENI nu ar fi purtat, iar, dacă ne uităm în oglindă și ne aducem aminte de cum eram atunci, o să ne fie rușine să ne mai uităm în ochii copiilor noștri, crescuți ca într-o cutie de carton, plină de pereți din burete pe care am aplicat și un sticker de «fragil»”, a spus Dana Budeanu despre purtarea măștii la școală…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed