HomeStiri Mondene Dana Budeanu a încălcat legea, chiar în spitalele din România

Dana Budeanu a încălcat legea, chiar în spitalele din România

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/01/Dana-Budeanu-a-incalcat-legea-chiar-in-spitalele-din-Romania-3.jpg

De câțiva ani, Dana Budeanu dă de pământ cu toată România. Vedetele, politicienii, chiar și legile au fost subiect de discuție pe canalul său de YouTube, dar, de ceva timp, creatoarea de modă a dus totul la un alt nivel. Aceasta a afirmat că nu crede că virusul este atât de grav pe cât se spune.

Dana Budeanu a încălcat legea, chiar în spitalele din România in Stiri Mondene

„Virusul există, dar nu e «marele virus ucigaș». Asta e o prosteală! Ce e aia, în 2020, să nu știm despre virus nimic?”, a declarat aceasta. Tocmai din această cauză, Dana Budeanu a fost invitată în emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, unde și-a exprimat opinia despre pandemie, politică, dar și măsurile care s-au luat pentru stoparea răspândirii virusului.

Mai mult decât atât, controversata vedetă a mai mărturisit că a intrat în câteva spitale din Capitală fără mască și nimeni nu i-ar fi spus nimic.

Dana Budeanu a încălcat legea, chiar în spitalele din România in Stiri Mondene

„Asta e nația. Trecem peste orice. Trebuie să trecem, trebuie să înghițim. Am înghițit sute de ani, înghițim și anii ăștia doi-trei. Înghițim și că există măscăricii ăștia în guvern. Haideți să fim true. Asta e realitatea. Ăștia sunt niște măscăriți, nu au făcut nimic în viața lor.

Tu, ca să poți să mă conduci pe mine (eu sunt cetățean care muncește, plătește taxe, nu are voie să meargă la spital în 2020, că zic doi de la Timișoara că, dacă postez pe Facebook, că nu crezi în nu știu ce, să nu vin la spital). Toți cetățenii acestei țări plătim taxe ca să mergem la spital, să intrăm cu mască, fără, cum vrei noi, când vrem noi și toți medicii sunt obligați să ne trateze. Este un drept al nostru.

Dana Budeanu a încălcat legea, chiar în spitalele din România in Stiri Mondene

Chestiile astea aruncate așa cu «dacă nu poți mască, nu mergi la spital», ce vorbești, mă? Am fost eu la spital acum două săptămâni, în două spitale din București, fără nicio mască. M-au văzut toți doctorii și nimeni nu a spus nimic. De ce? Pentru că există și oameni cu creier”, a spus Dana Budeanu în cadrul emisiunii…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed