Home Stiri Dana Budeanu, afirmație controversată: „Românii sunt vaccinați, deja, cu credință”

Dana Budeanu, afirmație controversată: „Românii sunt vaccinați, deja, cu credință”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 696 views 2 minute timp de citit

În urmă cu puțin timp, Dana Budeanu a făcut o postare care a stârnit reacții de nemulțumire din partea mai multor persoane. Aceasta a spus că românii nu au nevoie de vaccin, deoarece credința lor în Dumnezeu este suficientă.

„Românii nu pot fi convinși să se vaccineze, românii sunt «vaccinați», deja, cu credință. Nu vor asculta de unii care nu pot jura pe Biblie, de unii care își bat joc de sărbătoarea Crăciunului și a Paștelui, de unii care închid bisericile, de unii care nu permit botezuri pentru nou-născuți, de unii care cer schimbarea ritualurilor bisericești după reguli Covid, de unii care nu permit credincioșilor să aibă un preot la cap înainte să părăsească această lume… Românii nu se vor vaccina atât timp cât biserica va fi de partea lor să îi protejeze, așa cum a făcut de peste 2.000 de ani”, a scris Dana Budeanu pe stiripesurse.ro.

„Cum o să trecem prin dezastru «vaccinați» doar cu credință? Sau despre cum jignește, prin ignoranță, Dana Budeanu Biserica Ortodoxă Română și încalcă și câteva porunci în proces.

Ce spune cetățeanca Dana Budeanu în inepția ei deja vestită? Spune că românii sunt vaccinați cu… credință. (…) Și ăsta e discurs la ură, extremist și șovin până în plăsele..(..)”, a fost răspunsul medicului Gabriel Diaconu, conform playtech.ro.

„Dacă generației noastre îi impuneai să poarte masca la orele de curs, te alegeai cu o «revoluție» în școală. NIMENI nu ar fi purtat, iar dacă ne uităm în oglindă și ne aducem aminte de cum eram atunci, o să ne fie rușine să ne mai uităm în ochii copiilor noștri, crescuți ca într-o cutie de carton, plină de pereți din burete pe care am aplicat și un sticker de «fragil»…

Nu e încă târziu… și generația noastră a devenit liberă tot când eram elevi și, poate acum, mai mult ca niciodată, e timpul să le arătăm copiilor noștri că ei sunt cu adevărat liberi și că nimeni nu le poate impune vreo regulă aberantă, iar noi, ca părinți, să ne luptăm cu «NOUL COMUNISM» pentru ei”, a mai spus Dana Budeanu în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies