Dana Budeanu, declarații despre pandemie: „Nu se termină controlul populaţiei”

Share

Dana Budeanu a revenit cu o nouă afirmație în legătură cu pandemia de Coronavirus, după ce valul cinci a început. Criticul de modă susţine că nu va mai dura mult, iar pandemia se va termina, menționând că, deşi multă lume a spus acest lucru deja, mai multe persoane din domeniu au susţinut şi ele această afirmaţie.

Cu toate acestea, Dana Budeanu a mai adăugat că vor urma alte „jocuri” prin care oamenii vor fi controlaţi şi că sfârşitul pandemiei nu înseamnă şi sfârşitul a tot ceea ce se întâmplă.

„Pandemia este pe final. Au spus-o absolut toţi «specialiştii», dar noi am spus-o înainte aici. Se termină chestia asta, dar nu se termină controlul populaţiei. Vom intra în era salvării planetei, cu încălzirea globală şi tot ceea ce a început deja. (…)

Vom fi toţi într-o altă demenţă, aia în care ne vom reclama vecinul că se uită prea mult la televizor sau că nu şi-a aruncat gunoiul care se duce la groapa comună, oricum, în saci diferiţi. Şi alte prosteli pe care, din păcate, majoritatea le va înghiţi, exact cum a înghiţit toate aberaţiile”, a spus Dana Budeanu, conform playtech.ro.

„Românii nu pot fi convinși să se vaccineze, românii sunt «vaccinați», deja, cu credință. Nu vor asculta de unii care nu pot jura pe Biblie, de unii care își bat joc de sărbătoarea Crăciunului și a Paștelui, de unii care închid bisericile, de unii care nu permit botezuri pentru nou-născuți, de unii care cer schimbarea ritualurilor bisericești după reguli Covid, de unii care nu permit credincioșilor să aibă un preot la cap înainte să părăsească această lume… Românii nu se vor vaccina atât timp cât biserica va fi de partea lor să îi protejeze, așa cum a făcut de peste 2.000 de ani”, a scris Dana Budeanu pe stiripesurse.ro, în urmă cu ceva timp…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news