HomeStiri Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Doamne ferește!”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Doamne ferește!”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1.9K views 2 minute timp de citit

În cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3, Dana Budeanu a vorbit despre vaccin. Aceasta nu îl va face, motivând că este perfect sănătoasă și nu s-a îmbolnăvit, în ciuda faptului că nu a respectat regulile impuse.

„Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă. Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez?

12

Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască. Dacă stai la business în avion, stai fără mască, dacă stai la economic cu săracii, stai cu mască, obligatoriu. Cine mă contrazice despre asta ori e prost, ori minte. Am avut o experiență. Cu copiii am stat cu mască, mi-am dat-o jos, cu avertismente.

13

Tu nu poţi să-mi spui tu mie că-mi dau masca jos, stau o oră jumate, mănânc, beau şi apoi o pun la loc, cu toţi în avion. În ora aia jumate nu am luat virusul? Sunt un om sănătos, mă îngrijesc, nu sunt un pericol. Suntem catalogați dacă te vaccinezi sau nu. Nu ai voie să spui dacă te vaccinezi sau nu, că influențezi. Ce vorbești, mă? Fiecare om e liber să facă ce vrea”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

14

Mai mult decât atât, creatoarea de modă a criticat și regulile care ne obligă să purtăm mască, venind, din nou, cu un exemplu personal prin care a arătat că nu ține cont de măsurile impuse. „Am fost eu la spital acum două săptămâni, în două spitale de stat din București, fără nicio mască. M-au văzut toți doctorii care trebuiau să mă vadă și nimeni nu a zis nimic. De ce? Pentru că există și oameni cu creier”, a mai mărturisit controversata vedetă…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed