Home Stiri Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 947 views 2 minute timp de citit

Dana Budeanu a vrut să lămurească o dată pentru totdeauna ce părere are ea despre vaccin. Aceasta a mărturisit că, deși lumea declară că este împotriva vaccinării, adevărul nu este acesta, dar și că, din punctul ei de vedere, o imunizare se face chiar prin infectare.

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotrivă. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala. Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe șapte telefoane, ca să bag o sută în față, pe lista de vaccinare”, a spus criticul de modă în cadrul unei emisiuni televizate, relatează wowbiz.ro.

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu i-a luat apărarea medicului Flavia Groșan, după ce a propus o metodă de vindecare diferită față de cea știută până acum.

„Oferă o alternativă la această psihoză. Această psihoză face multe victime. Este firesc ca oamenii să nu mai aibă încredere să meargă la spital. Cine ar avea, când, pe absolut toate posturile TV, toți acești «specialiști» ne explică că, pur și simplu, trăim apocalipsa?

Eu, dacă mă îmbolnăvesc, mă duc la spital? Nu! De ce? Pentru că îmi este frică să mă duc la spital. Spitalul a devenit imaginea morgii. Nu am văzut niciun medic de la ATI, de oriunde, dintr-un spital COVID-19, care să iasă și să spună: «Stați liniștiți, veniți! Avem grijă de voi!». Nu, toată lumea iese și spune «murim», «se moare»; «nu mai avem niciun loc» – adică nu mai avem niciun loc, nu mai veniți…

Eu sunt un om normal, în acestă pandemie eu unde mă duc? Doamna doctor a ieșit, nu s-a autoinvitat, nu am auzit de ea un an, foarte grav, de ea și de mulți alții ca dânsa. Noi, oamenii, nu am auzit de ea, de ce nu am auzit de ea?!”, a declarat criticul de modă la Antena 3.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies