Home Stiri Dana Budeanu, la cuțite cu Simona Gherghe: „Tu fii atentă la ce postezi tu, nu-mi mai băga mie vorbe-n gură”

Dana Budeanu, la cuțite cu Simona Gherghe: „Tu fii atentă la ce postezi tu, nu-mi mai băga mie vorbe-n gură”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 684 views 2 minute timp de citit

Dana Budeanu i-a declarat război Simonei Gherghe, deoarece criticul de modă susține că prezentatoarea a înțeles greșit mesajul său și spune lucrurile greșit, ducând mesajele eronate mai departe.

„După ce că o faceți nu lată, penibil de lată, vă place să vă băgați în seamă. În primul rând, nu-mi mai dai tag, pentru că am văzut la Simona Gherghe… că am postat eu că am studiat la Londra și tu la Iași și că nu știi cu «marș».

Nu știi cu «marș»? Păi «Acces Direct»… e vorba aia, dicționarul de băgat și de scos. Formatul de băgat și de scos etalon în televiziune, mai lasă-ne cu puritatea… pe bune acum, hai să vorbim pe față.

Eu am postat ceva ce ai postat tu, eu nu am scris nicăieri că tu și cu soțul mâncați moca, ca să ne explici tu cum vă permiteți să vă cumpărați de la un restaurant. Eu nu am scris asta nicăieri. Nu am scris că vouă v-a trimis moca.

Am scris clar că ăia care trimit moca la toate vedetele din România, adică restaurantul cu pricina trimite moca la toate. Ele mănâncă moca și postează, vreți să vă dau lista cu alea care mănâncă moca, că o știu pe dinafară?!

E irelevant… mă rog, așa e în țările de sclavi. Măi, dacă tot au făcut ei demersul acesta discriminatoriu, iată un lucru pe care l-am învățat eu la Londra și tu nu la Iași, a nu discrimina! Vezi că postarea ta este o încurajare la discriminare!

Cum adică, 15% reducere pentru cei care se înțeapă?! N-am înțeles, adică ceilalți ce au? Au ciumă sau ce, poate unii nu se pot înțepa, poate nu vor, asta înseamnă că trebuie să fie discriminați la pește sau nu?!

Tu fii atentă la ce postezi tu, nu-mi mai băga mie vorbe-n gură! Eu n-am spus că ție ți-au dat, citește textul ca la Iași. Deci, eu am scris clar: ăia care dau moca la toate vedetele ca ele să posteze mâncare și să dea tag, pot să dea moca la cei vaccinați, cu reducere 15%…

Tu ai postat un îndemn discriminatoriu și da, «marș» este vorba mea și a întregii țării, marș la astfel de demersuri și, în general, marș la tot ce se întâmplă acum. Nu avem nevoie la ambasadori pentru înțepat”, a spus Dana Budeanu pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies