Home Stiri Dana Budeanu lansează un nou atac la adresa lui Raed Arafat: „Nu mai mințiți și manipulați oamenii”

Dana Budeanu lansează un nou atac la adresa lui Raed Arafat: „Nu mai mințiți și manipulați oamenii”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 831 views 2 minute timp de citit

De curând, Dana Budeanu a avut din nou ceva de spus cu privire la măsurile stabilite de Raed Arafat. Aceasta susține că nu înțelege modul în care se pune problema în legătură cu persoanele nevaccinate și că afirmațiile și faptele acestuia nu se completează.

„Arafat a zis că România și Bulgaria au cote mici «pă» înțepat. Bine că n-a zis că din cauza mea! Păi, atunci, de ce Bulgaria e pe lista verde, cu UK, și România nu, domnule Arafat? Răspundeți! Rușine! Nu mai mințiți și manipulați oamenii”, a spus Dana Budeanu, conform playtech.ro.

În urmă cu ceva timp, o altă persoană publică a avut o reacție acidă la adresa lui Arafat. Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, s-a arătat extrem de deranjată de atitudinea pe care Raed Arafat a avut-o cu privire la pandemia de coronavirus.

„«Statul sunt eu!», urla roșu la față piticul, ridicat în scărițele harnașamentului, pe vârfurile piciorușelor sale minuscule, trăgând hotărât de căpăstrul căluțului de lemn, ce sălta amplu pe spate, mai-mai să Îl dărâme pe Înălțimea Sa Infimă, doar ca să o ia iar vertiginos înapoi, cu nasul în jos, atingând pământul, ca PIBul țării. Vai, ce mai chiuia de plăcere liliputanul! Ce fericit era…

Cocoțat pe căluțul lui de lemn, cu burtica atingând șaua «smurdului»… ăăă… a murgului, imaginându-și că e buricul lumii, Înălțimea Sa Piticul devenise, prin magie roz, comandant militar suprem. Tot el, șeful întregii administrații, locale sau centrale, el singur făuritor de legi, după chipul și asemănarea sa (să scoată limba parlamentarilor cât era ziua de lungă era misiunea de onoare și plăcerea cea mai mare a Înălțimii Sale, Pigmeul), cerând lumii întregi supunere totală. Și ar mai fi durat mult și bine povestea Piticului cu nasul roșu, dacă românii n-ar fi clipit leneș, trosnindu-și fălcile în căscături lungi, ca ceapa în ștergar, și nu și-ar fi șters cu mâneca urdorile lipicioase de la colțurile ochilor și s-ar fi trezit, ca după o noapte lungă, în sfârșit!”, a scris aceasta pe reţelele sociale, potrivit. playtech.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies