Home Stiri Dana Budeanu le critică aspru pe mame: „Mâncați și voi astăzi ca niște scroafe”

Dana Budeanu le critică aspru pe mame: „Mâncați și voi astăzi ca niște scroafe”

autor Buinoschi Andreea
247 vizualizari

Dana Budeanu a avut o nouă reacție ce a stârnit multe controverse. Criticul de modă nu a avut lucruri tocmai frumoase de spus la adresa mamelor, acesta mai pornind astfel de discuții și în trecut.

De data aceasta, fosta vedetă PRO TV a vorbit despre modul în care mamele îi educă pe cei mici atunci când vine vorba de felul în care trebuie să se poarte la masă, considerând că ceea ce fac ele este complet greșit.

„Dacă nu vrea să învețe cu furculița, cu lingurița și cu cuțitul, nu îi mai dai să mănânce. Când copilul ajunge la un anișor, când ține singurel tacâmurile în mână, îl încurajezi să mănânce singur. Nu-i pui copilului ciorba până la marginea castronului, cum faceți și voi. Așa-l înveți să mănânce ca un porc, cum mâncați și voi astăzi ca niște scroafe.

Dacă vreți să învățați copilul să fie civilizat, nu contează că voi n-ați crescut așa, începeți prin a pune copilul la masă. Puteți să învățați să stați la masă frumos, deodată cu copilul. N-ai cum să ai Gucci și tu să mănânci din casoleta de plastic de la magazin. Pe copil nu mai poți să-l pui la masă în momentul în care tu mănânci din casoletă”, a spus Dana Budeanu, conform fanatik.ro.

După ce, în ultimii ani, Dana Budeanu și-a exprimat părerile despre diferite persoane, Mircea N. Stoian a spus cum o vede el pe vedetă, iar mesajul transmis a fost unul extrem de tăios.

„Pe Dana Budeanu o știu de peste 20 de ani, are rubrica «Amețitele și mafioții», este împotriva amețitelor, dar ea e prima amețită a României, trăiește într-o altă lume. Vorbește papagalicește, pe limba pițipoancelor de mall, e rodul unei imaginații de tip Snagov.

Este pitorească, dar habar n-are despre nimic. Au luat-o ăștia de la posturile TV, că are succes pe internet. Dana Budeanu este un fel de Cristian Tudor Popescu, își dă cu părerea despre orice, fără a se pricepe la nimic”, a spus Mircea N. Stoian pentru cei de la playtech.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies