Home Stiri Dana Budeanu, noi declarații despre pandemie: „Cum anunți valul patru, când tu ești în plin proces de vaccinare”?

Dana Budeanu, noi declarații despre pandemie: „Cum anunți valul patru, când tu ești în plin proces de vaccinare”?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 929 views 3 minute timp de citit

Dana Budeanu a fost din nou invitată în platoul unei emisiuni și a făcut noi dezvăluiri cu privire la pandemia de coronavirus. Aceasta a repetat că nu crede în pandemie și nici în eficacitatea vaccinului.

„Pandemia sau, mă rog, mascarada aceasta la nivel mondial, este, pur și simplu, o regie făcută din pix. Nu spune nimeni că nu există nu știu ce virus, există foarte mulți viruși. Nu spune nimeni că nu mor oameni, mor foarte mulți oameni. Au fost ani în care au murit mult mai mulți oameni de mult mai multe afecțiuni.

Eu am afirmat că eu cred că prin această boală au trecut jumătate dintre români. În momentul în care au trecut jumătate dintre români, bineînțeles, nu mai putem să vorbim despre niciun fel de pandemie, pentru că suntem 50% imunizați. Deci, se termină, s-a atins imunizarea de 50% și gata.

Sunt 29% de români care au trecut prin această boală, conform acestui studiu realizat perfect. Studiul este realizat totuși de o companie din România, companie ce a testat cel mai mult în acest an. Deci, studiul este 100% real.

29% dintre români au trecut prin boală. Atenție! Fără cei spitalizați. În studiu nu sunt trecuți cei spitalizați, ei sunt în plus. Deci probabil ajungem la un 33-35%. M-am uitat eu pe cifrele ce au fost publicate de oficialitățile care ne-au informat că prin boală au trecut 5%.

Sunteți niște criminali pentru asta. De ce? Pentru că toate măsurile pe care le-ați luat au îngropat o țară, au distrus o nație, au ținut copiii acasă un an pe niște cifre mincinoase. Populația acestei țări ar trebui să dea în judecată și să saboteze la propriu acest stat, conducerea acestui stat.

Noi am trecut printr-un coșmar încuiați în casă, neplătiți, fără bani, cu businessurile închise, toți în faliment. Noi nu suntem o nație ca oricare alta. Noi nu suntem Marea Britanie, Franța, Germania. Oamenii au stat acasă încuiați tot din pix, dar au primit bani. (…) Noi nu am trecut prin asta, noi am fost îngropați și distruși, mințiți din pix…

Ce o să îmi spui în septembrie, că o să ajung obligatoriu la 50% imunizați. Ce o să-mi spui? Că vine valul patru că m-am distrat vara asta? Păi, dacă vine valul patru, haideți să intrăm în casă, suntem inconștienți? Mai stăm două-trei luni prin casă la 40 de grade şi în septembrie arătăm degetul din mijloc la tot globul pământesc. Păi nu? Cum anunți valul patru, când tu ești în plin proces de vaccinare? Totul este în bătaie de joc! Pentru ce mă inviți să mă vaccinez?”, a spus Dana Budeanu la Sinteza Zilei. 

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies