Home Stiri Dana Budeanu, noi teorii despre pandemie: „Totul este din pix”

Dana Budeanu, noi teorii despre pandemie: „Totul este din pix”

autor Buinoschi Andreea
191 vizualizari

Dana Budeanu a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate la Antena 3 și a făcut câteva declarații halucinante. Aceasta susține că ridicarea restricțiilor din întreaga lume este ordonată de marile puteri, deoarece câteva țări au ales aceeași zi pentru a relaxa măsurile.

Suntem după un an și puțin de atmosferă oribilă, la care a trebuit să facem față, și cred că acest capac, pus acum, în ultimele săptămâni, peste tot ceea ce am îndurat este un pic cam mult.

Am fost împărțiți în toate categoriile posibile, în «conspiraționiști» și «believeri» în ce a fost mascarada asta care se termină acum, la ordin.

Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (…) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem, mai mult sau mai puțin. (…)

Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris.

Astăzi, am aflat că dacă vii din Italia, până pe 17 mai, nu pe 1 iunie, pe 17 mai, te carantinezi, chiar dacă ai test negativ. În același timp, Marea Britanie anunță ridicarea restricțiilor pe 17 mai. (…) Să punem problema transparent pentru oameni (…) Să spună că așa e planul pe glob.

Nu ai cum să nu-l îndeplinești, că e ordin. (…) Dacă nu vaccinează, dacă nu declară vaccinații, e un lanț al slăbiciunilor. Nu ai cum să pleci, nu ai cum să faci aia, nu au cum! Trebuie să dea drumul. O să vaccineze…

Asta sunt tot felul de practici progresiste, imbecile, de marketing și de inducere a unei stări de panică. Dacă pleci acum în UK, ești vaccinat sau nu ești vaccinat, tot ești carantinat”, a spus Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni televizate la Antena 3. 

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies