Home Stiri Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

autor Buinoschi Andreea
237 vizualizari

Dana Budeanu a vorbit despre al patrulea val de coronavirus care ar urma să vină toamna aceasta. Criticul de modă este de părere că restricțiile luate de autorități vor face ca al patrulea val să apară în luna octombrie.

Plecați în vacanțe până la sfârșit, până se termină congresele – PNL, USR PLUS – nu e problemă cu cazurile de COVID-19.

Din octombrie, în funcție de cine câştigă, e groasă! Încep cazurile, problemele, ştiţi cum e când vii din străinătate cu tulpini. Şi o să înceapă un pic valul. Dacă îl haliţi şi sunteţi atât de proşti, îmi pare rău, vorbesc degeaba.

Dacă sunteţi un pic mai deştepţi, nu-i nimic. O să fie totuşi mai mic valul că ne-am mai vaccinat, dar poate atunci ne dăm seama că trebuie să ne vaccinăm mai mulţi, adică în octombrie. Problema e că ăia care s-au vaccinat în ianuarie, le va expira vaccinul în octombrie şi o luăm de la capăt”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena 3.

Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotrivă. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala. Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a mai spus aceasta, în urmă cu ceva timp, conform playtech.ro.

Mai mult decât atât, fosta vedetă PRO TV susține că ridicarea restricțiilor a fost impusă, deoarece mai multe țări au făcut-o în aceeași zi. „Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (…) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem mai mult sau mai puțin (…) Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris”, a mai spus criticul de modă, potrivit sursei menționate anterior.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies