Home Stiri Dana Budeanu, pusă la zid de Ana Baniciu: „Vreau doar să tacă. Atât. Are o răutate”

Dana Budeanu, pusă la zid de Ana Baniciu: „Vreau doar să tacă. Atât. Are o răutate”

autor Mirela
386 vizualizari

De-a lungul timpului, Dana Budeanu a criticat-o pe Ana Baniciu în cadrul emisiunii sale online. Acum, fosta componentă a trupei LaLa Band nu a mai suportat și a răbufnit, spunând ce părere are despre creatoarea de modă, chiar în cadrul podcast-ului lui Radu Țibulcă.

Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu «Pariu cu viața». Trebuia să cumpăr rochia asta, ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band și am plătit o rochie de-ale ei.

După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine. La un moment dat, a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare. A zis: «Dacă stai într-o sărăcie de casă, mai bine nu te mai posta». Sărăcie sau nu, este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul.

Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea. E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât. (…) Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă.

Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a spus artista.

Anul trecut, în timpul unei vacanțe, aceasta a fost cerută în căsătorie și a spus când va avea loc marele eveniment. „Va urma și nunta, dar nu în viitorul apropiat, pentru că vrem să avem o nuntă frumoasă, cu toți apropiații și cu toți oamenii pe care îi cunoaștem și care ne-au fost alături, în general. Iar asta n-ar fi posibil acum, în perioada asta”, a spus Ana pentru cei de la fanatik.ro…

Sursa

Sursa

    Feed has no items.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies