Home Stiri Dana Budeanu, reacții acide cu privire la campania de vaccinare: „Suntem pe niște piste de la nebuni”

Dana Budeanu, reacții acide cu privire la campania de vaccinare: „Suntem pe niște piste de la nebuni”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 659 views 2 minute timp de citit

În momentul de față, în mai multe județe din România nu există nici măcar o persoană vaccinată împotriva noului coronavirus. Această informație a fost prezentată de către Mihai Gâdea și comentată de către Dana Budeanu, una dintre persoanele care nu sunt de părere că vaccinul poate pune capăt pandemiei.

„Sunt importante și județele, m-am așteptat la altele. Probabil sunt considerate județe de imbecili, conform declarației vicepremierului României, domnul Dan Barna, care recomandă primarilor să se implice în campanie. Am văzut că astăzi le-a recomandat și domnul Orban să se implice.

Păi și eu, dacă am votat cu PSD și vine primarul PNL și-mi spune să mă vaccinez, eu mă vaccinez? Nu! Suntem pe niște piste de la nebuni.

Cronologic, s-a întâmplat următorul lucru: anul trecut, am asistat la o demență care, cât de cât, s-a desfășurat cu pauze și sincope (…). Abuzul, permanent, zilnic, de dimineață până seara, împotriva tuturor drepturilor fundamentale ale omului.

Este făcut, asumat, cu un tupeu nemărginit pe toate ecranele, susținut de toată presa, timp în care autoritățile care au condus România până în decembrie nu schițează niciun sunet. (…) Restul politicienilor tac. Toată lumea tace. Nimeni nu iese împotriva acestor abuzuri. Nimeni! Nici măcar poporul.

În secunda în care halești, încet, încet, abuzuri mici, abuzuri mijlocii, abuzuri mari, ajungi să halești orice. Asta ni se întâmplă. Sunt 24.000 de morți de COVID-19 (…) care au fost înmormântați astfel. (…) Sunt 100.000 de oameni care au acceptat ca rudele lor, mama, tata, copilul, fratele, sora, bunicii să fie azvârliți ca la groapa comună.

Nu este nicio diferență între un lagăr de concentrare și ceea ce se întâmplă acum, din punctul de vedere al înmormântării unui om. Nu există așa ceva! Țara asta (…) crede că toți morții de COVID-19, ai tuturor, au fost înmormântați așa?!

Nu, pentru că am ajuns în situația în care tupeul nostru, al oamenilor simpli, trebuie să fie mai puternic decât tupeul lor. Nu mai există altă soluție!”, a spus criticul de modă în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, relatează bzi.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies