Home Stiri Dana Budeanu, reacții acide la adresa Bisericii: „Biserica și preoții ne-au abandonat”

Dana Budeanu, reacții acide la adresa Bisericii: „Biserica și preoții ne-au abandonat”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 839 views 3 minute timp de citit

Invitată la România TV, Dana Budeanu a avut o reacție acidă atât la adresa Bisericii, cât și la adresa celor care se ocupă de vaccinarea populației. Aceasta a declarat că Biserica nu a fost alături de oameni în ultimul an și nici că vaccinul ar fi soluția, deoarece expiră după șase luni.

„Știți ce se întâmplă? Oamenii, în cele mai grele perioade ale vieții, s-au strâns la biserică. Așa suntem noi, mai de c***t decât progresiștii, mai handicapați. Nici în război nu se intra în biserică oricum, exista o limită. Pe oameni, dacă îi chema preotul la biserică, oamenii se duc. Unde au fost preoții și unde a fost Biserica anul ăsta? Noi suntem așa pentru că Biserica și preoții ne-au abandonat. Pentru că singurul refugiu al oamenilor simpli este biserica. Iar ei ne explică că să ne vaccinăm? Lasă-mă, bă, că se vaccinează cine vrea.

Pe mine nu mă interesează că Patriarhul își face poze cu președintele. Pe mine mă interesează oamenii care urlă în curțile spitalelor. Să pui tu mâna pe mama mea, să te porți așa, să îmi arunci mama? Păi îi tăiam pe toți. Și unde sunt preoții? Unde sunt azi, de ce nu erau în curțile spitalelor? Au așteptat ordin de la Vlad Voiculescu? Au stat la mâna lui preoții, patriarhul, asta a ajuns Biserica? Stă la mâna unui secretar de stat, împuternicită de nu știu cine dracu’? Sunt oameni care urlă în curți lângă morți. 100.000 de oameni, familiile celor morți au permis asta, d-aia suntem aici.

Nu există nicio lege pentru asta, asta am făcut noi pentru că nu am deschis gura, am acceptat această umilință. Asta merităm pentru că am tăcut, nu am făcut nimic, nu respectăm nimic. Preasfinția sa să le dea permis polițiștilor să intre peste noi în biserici? Pentru ce a fost Patriarhul la Cotroceni? I-a spus președintelui că oamenii sunt aruncați în groapă? Suntem toți aliniați, cu preoții, cu Patriarhul, la mâna unei rase în cap? Cine acceptă să trăiască așa, așa o să moară. Nu există așa ceva, 75% din globul pământesc trăiește normal, noi suntem în aia 25%, o țară de c***t. Pentru că, în țările alea, nu își permite nimeni să facă așa ceva.

Haideți să ieșim toți mâine, zece milioane, să ne ducem dracu’ toți deodată, că așteptăm de un an soluția! Ce soluție, vaccinatul? Pai ce vaccinat, că aia vaccinați în ianuarie în iunie expiră. Păi Anglia și Israel, care tot țipă reziștii, ăia au luat și au vaccinat pe toți deodată, așa se face imunizare în masă. Nu să vaccinezi trei acum, trei luna viitoare. Să vina Gheorghiță să ne explice. Păi așa nu se face nicio imunizare, sunteți handicapați”, a spus Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni difuzate la România TV…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies