Home Stiri Dana Budeanu reacționează, după ce s-au impus noi măsuri în ceea ce privește începerea noului an școlar: „Să ne luptăm cu «NOUL COMUNISM» pentru ei”

Dana Budeanu reacționează, după ce s-au impus noi măsuri în ceea ce privește începerea noului an școlar: „Să ne luptăm cu «NOUL COMUNISM» pentru ei”

autor Mirela
781 views 3 minute timp de citit

Luni, elevii se întorc în băncile școlii și noi măsuri au fost adoptate, deoarece cazurile de Coronavirus au început să crească. Dana Budeanu a avut o reacție acidă în mediul online, după ce a aflat că elevii vor trebui să poarte masca în incinta unităților școlare.

„Nu pot să cred că generația din care fac parte, generația care a scăpat de COMUNISM în timpul copilăriei, poate accepta tot ce se întâmplă acum.

Poate această generație nu a înțeles mai nimic din comunism, pentru că, pentru aceasta, totul părea normal, o joacă, chiar și atunci când trebuiau să își însoțească părinții la coadă, la lapte, la tacâmuri de pui, zahăr, ouă…pentru a putea cumpăra un produs în plus.

Până venea mașină cu marfă, se încingeau partide de fotbal, de leapșa, de-a v-ați ascunselea și se rupea de realitate, realitate în care părinții și bunicii noștri stăteau cu orele, în picioare, încolonați, acceptând umilința de «a primi» când și ce vrea statul.

Părinții ne lăsau să ne jucăm, cu speranța că, poate, generația noastră se va putea salva și va putea trăi liber și fără reguli impuse.

Dacă generației noastre îi impuneai să poarte masca la orele de curs, te alegeai cu o «revolutie» în școală. NIMENI nu ar fi purtat, iar, dacă ne uităm în oglindă și ne aducem aminte de cum eram atunci, o să ne fie rușine să ne mai uităm în ochii copiilor noștri, crescuți ca într-o cutie de carton, plină de pereți din burete pe care am aplicat și un sticker de «fragil».

Nu e încă târziu și generația noastră a devenit liberă tot când eram elevi și, poate acum, mai mult ca niciodată, e timpul să le arătăm copiilor noștri că ei sunt cu adevărat liberi și că nimeni nu le poate impune vreo regulă aberantă, iar noi, ca părinți, să ne luptăm cu «NOUL COMUNISM» pentru ei.

Generația liberă din anii ’90 suntem noi, părinții generației captive de acum. ȘI ASTA E CU ADEVĂRAT TRIST. COPIII DIN TIMPUL GENERAȚIEI NOASTRE ȘI COPIII PE CARE ÎI CREȘTEM ACUM, NU AR FI FOST PRIETENI NICIODATĂ”, a spus Dana Budeanu în cadrul emisiunii sale de pe YouTube.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies